A aliekberakbiyik17 Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #11 hamza0rikoCr7 dedi: Peki hocam paylaşılan klasörlerden tüm dosyaları kessem bir de interneti kesip pano paylaşımını kapatsam bulaşma ihtimali var mıdır? Daha önce denedim ve sistemde hiçbir şey yok. Genişletmek için tıkla... İşin bittikten sonra direkt klasörü silip Antivirüs ile taratabilirsin. O kadar uğraşmana gerek yok yani.
hamza0rikoCr7 dedi: Peki hocam paylaşılan klasörlerden tüm dosyaları kessem bir de interneti kesip pano paylaşımını kapatsam bulaşma ihtimali var mıdır? Daha önce denedim ve sistemde hiçbir şey yok. Genişletmek için tıkla... İşin bittikten sonra direkt klasörü silip Antivirüs ile taratabilirsin. O kadar uğraşmana gerek yok yani.
hamza0rikoCr7 Picopat Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 128 Çözümler 1 10 Şubat 2025 #12 aliekberakbiyik17 dedi: İşin bittikten sonra direkt klasörü silip Antivirüs ile taratabilirsin. O kadar uğraşmana gerek yok yani. Genişletmek için tıkla... Tamam sakıncası olmaz umarım aliekberakbiyik17 dedi: İşin bittikten sonra direkt klasörü silip Antivirüs ile taratabilirsin. O kadar uğraşmana Genişletmek için tıkla... eset gerçek zamanlı korumayı açayımmı hocam?
aliekberakbiyik17 dedi: İşin bittikten sonra direkt klasörü silip Antivirüs ile taratabilirsin. O kadar uğraşmana gerek yok yani. Genişletmek için tıkla... Tamam sakıncası olmaz umarım aliekberakbiyik17 dedi: İşin bittikten sonra direkt klasörü silip Antivirüs ile taratabilirsin. O kadar uğraşmana Genişletmek için tıkla... eset gerçek zamanlı korumayı açayımmı hocam?
A aliekberakbiyik17 Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #13 hamza0rikoCr7 dedi: eset gerçek zamanlı korumayı açayımmı hocam? Genişletmek için tıkla... Evet açman daha iyi olur.
hamza0rikoCr7 dedi: eset gerçek zamanlı korumayı açayımmı hocam? Genişletmek için tıkla... Evet açman daha iyi olur.
hamza0rikoCr7 Picopat Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 128 Çözümler 1 10 Şubat 2025 #14 aliekberakbiyik17 dedi: Evet açman daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam. Deneyi yaptıktan sonra disklerimi güzel bi tararım malwarebytes yükleyip fln aliekberakbiyik17 dedi: Evet açman daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam Malwarebytes'te var fakat ag açık kaldı yanlışlıkla virüsüde açtım Malwarebytes interneti korudu die alarm verdi sıkıntı var mıdır?
aliekberakbiyik17 dedi: Evet açman daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam. Deneyi yaptıktan sonra disklerimi güzel bi tararım malwarebytes yükleyip fln aliekberakbiyik17 dedi: Evet açman daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam Malwarebytes'te var fakat ag açık kaldı yanlışlıkla virüsüde açtım Malwarebytes interneti korudu die alarm verdi sıkıntı var mıdır?
A aliekberakbiyik17 Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #15 hamza0rikoCr7 dedi: Hocam Malwarebytes'te var fakat ag açık kaldı yanlışlıkla virüsüde açtım Malwarebytes interneti korudu die alarm verdi sıkıntı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Virüsün türünü bilmiyorum. Eğer kendi bilgisayarında açtıysan bağlı hesaplarının şifrelerini telefondan değiştirmen iyi olur.
hamza0rikoCr7 dedi: Hocam Malwarebytes'te var fakat ag açık kaldı yanlışlıkla virüsüde açtım Malwarebytes interneti korudu die alarm verdi sıkıntı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Virüsün türünü bilmiyorum. Eğer kendi bilgisayarında açtıysan bağlı hesaplarının şifrelerini telefondan değiştirmen iyi olur.
hamza0rikoCr7 Picopat Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 128 Çözümler 1 10 Şubat 2025 #16 aliekberakbiyik17 dedi: Virüsün türünü bilmiyorum. Eğer kendi bilgisayarında açtıysan bağlı hesaplarının şifrelerini telefondan değiştirmen iyi olur. Genişletmek için tıkla... birşey olmadı hocam.
aliekberakbiyik17 dedi: Virüsün türünü bilmiyorum. Eğer kendi bilgisayarında açtıysan bağlı hesaplarının şifrelerini telefondan değiştirmen iyi olur. Genişletmek için tıkla... birşey olmadı hocam.