batuh3n Picopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #1 Merhaba. Bugün PC'me sanal Android kurdum fakat virüs indirim demeyeceğim ama virüs sızar mı PC'ye? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2025
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mart 2025 #2 Dosya geçişini açmazsanız bir sıkıntı olmaz, ki varsayılan olarak kapalıdır zaten.
D Dr1x Hectopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 121 Yer İstanbul 2 Mart 2025 #3 Uygulamanın ayarlarını değiştirmediyseniz arkadaşın da dediği gibi hiçbir şekilde sızamaz.
batuh3n Picopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #4 Aqely dedi: Dosya geçişini açmazsanız bir sıkıntı olmaz, ki varsayılan olarak kapalıdır zaten. Genişletmek için tıkla... Nerden bakabilirim.
Aqely dedi: Dosya geçişini açmazsanız bir sıkıntı olmaz, ki varsayılan olarak kapalıdır zaten. Genişletmek için tıkla... Nerden bakabilirim.
bruhdo Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #5 Aqely dedi: Dosya geçişini açmazsanız bir sıkıntı olmaz, ki varsayılan olarak kapalıdır zaten. Genişletmek için tıkla... Varsayılan olarak açıktır.
Aqely dedi: Dosya geçişini açmazsanız bir sıkıntı olmaz, ki varsayılan olarak kapalıdır zaten. Genişletmek için tıkla... Varsayılan olarak açıktır.
batuh3n Picopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #6 Dr1x dedi: Uygulamanın ayarlarını değiştirmediyseniz arkadaşın da dediği gibi hiçbir şekilde sızamaz. Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum nerden bakabilirim.
Dr1x dedi: Uygulamanın ayarlarını değiştirmediyseniz arkadaşın da dediği gibi hiçbir şekilde sızamaz. Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum nerden bakabilirim.