yasinakman Femtopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2022 #1 VirtualBox'dan virüs testi yapmak istiyorum ama virüs bulaşır diye korkuyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
VirtualBox'dan virüs testi yapmak istiyorum ama virüs bulaşır diye korkuyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
babaproo Kilopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 34 19 Mayıs 2022 #2 Paylaşılan klasör vb. yoksa bulaşmaz.
4 475454 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 1.856 Makaleler 2 Çözümler 21 19 Mayıs 2022 #3 babaproo dedi: Paylaşılan klasör vb. yoksa bulaşmaz. Genişletmek için tıkla... Yanlış yarım yamalak bilgi doğrusuna gelecek olursak paylaşılan klasörler paylaşılan pano ağ bağlantısı olmadığı sürece bulaşmaz ancak ana makinede av bulundurun normal virüsler hipervizörleri kolay aşamaz
babaproo dedi: Paylaşılan klasör vb. yoksa bulaşmaz. Genişletmek için tıkla... Yanlış yarım yamalak bilgi doğrusuna gelecek olursak paylaşılan klasörler paylaşılan pano ağ bağlantısı olmadığı sürece bulaşmaz ancak ana makinede av bulundurun normal virüsler hipervizörleri kolay aşamaz