A A00110001 Centipat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 311 4 Aralık 2020 #1 Virtualbox'ta işletim sistemleri için ayarlar kısmında "enable PAE/NX" komutu nedir? Ne işe yarar?
M Mehmet Kerem Gökcek Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 1.013 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #2 A00110001 dedi: Virtualbox'ta işletim sistemleri için ayarlar kısmında "enable PAE/NX" komutu nedir? Ne işe yarar? Genişletmek için tıkla... İşlemci için PAE/NX özelliğini etkinleştirir. Bazı işletim sistemleri PAE/NX özelliği olmadan kurulmuyor.
A00110001 dedi: Virtualbox'ta işletim sistemleri için ayarlar kısmında "enable PAE/NX" komutu nedir? Ne işe yarar? Genişletmek için tıkla... İşlemci için PAE/NX özelliğini etkinleştirir. Bazı işletim sistemleri PAE/NX özelliği olmadan kurulmuyor.
A A00110001 Centipat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 311 4 Aralık 2020 #3 PAE/NX nedir? Açılımı var mıdır? Ne özelliğidir bu?
M Mehmet Kerem Gökcek Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 1.013 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #4 A00110001 dedi: PAE/NX nedir? Açılımı var mıdır? Ne özelliğidir bu? Genişletmek için tıkla... PAE, belirli işletim sistemleri için 4 GB'tan daha fazla bellek kullanılabilmesini sağlar. NX ise bilgisayarın kötü amaçlı yazılımlardan korunmasını sağlar ve PAE olmadan çalışmaz.
A00110001 dedi: PAE/NX nedir? Açılımı var mıdır? Ne özelliğidir bu? Genişletmek için tıkla... PAE, belirli işletim sistemleri için 4 GB'tan daha fazla bellek kullanılabilmesini sağlar. NX ise bilgisayarın kötü amaçlı yazılımlardan korunmasını sağlar ve PAE olmadan çalışmaz.
Vâreste Feylesof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 1.827 Makaleler 8 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #5 PAE, 32 bit işlemcilerin Windows'un uyumlu sürümlerinde 4 GB'den daha fazla fiziksel bellek kullanabilmesine imkan sağlar ve NX için önkoşuldur. NX, işlemcinizin bilgisayarı kötü amaçlı yazılım saldırılarından korumasına yardımcı olur. SSE2, işlemcilerde üçüncü taraf uygulama ve sürücüler tarafından gittikçe daha çok kullanılan bir standart yönerge kümesidir. PAE, NX ve SSE2 nedir? (Frmtr de ilk) Merhaba arkadaşlar bugün sizlere PAE,NX,VE SSE2 nin ne olduğunu ve nasıl açılacağını anlatacağım konu hiç açılmadığı için yazayım dedim PAE, 32 bit iş www.frmtr.com
PAE, 32 bit işlemcilerin Windows'un uyumlu sürümlerinde 4 GB'den daha fazla fiziksel bellek kullanabilmesine imkan sağlar ve NX için önkoşuldur. NX, işlemcinizin bilgisayarı kötü amaçlı yazılım saldırılarından korumasına yardımcı olur. SSE2, işlemcilerde üçüncü taraf uygulama ve sürücüler tarafından gittikçe daha çok kullanılan bir standart yönerge kümesidir. PAE, NX ve SSE2 nedir? (Frmtr de ilk) Merhaba arkadaşlar bugün sizlere PAE,NX,VE SSE2 nin ne olduğunu ve nasıl açılacağını anlatacağım konu hiç açılmadığı için yazayım dedim PAE, 32 bit iş www.frmtr.com