VirtualBox'ta kurulan Windows 7'ye Google Chrome indirmek mümkün mü?

esksakat

Femtopat
Daha fazla  
Oracle VirtualBox'a nostalji için Windows 7 kurdum. Bildiğiniz gibi Internet Explorer öldüğü için artık çoğu sayfayı açmıyor. Aynı Google'ın indirme sitesi gibi. Google'ın indirme sitesine Internet Explorer'dan hiçbir şekilde giremiyorum. Bu sebepten dolayı indirmemi engelliyor. Nasıl yapabilirim?

Oracle VirtualBox'a nostalji için Windows 7 kurdum. Bildiğiniz gibi Internet Explorer öldüğü için artık çoğu sayfayı açmıyor. Aynı Google'ın indirme sitesi gibi. Google'ın indirme sitesine Internet Explorer'dan hiçbir şekilde giremiyorum. Bu sebepten dolayı indirmemi engelliyor. Nasıl yapabilirim?

Hocam gezginler adında bir site var bir de oradan deneyin korsan falan değil güvenilir sitedir virüs taramaları skorları bile veriyor bir de oradan deneyin
Link: Google Chrome

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal bilgisayarınıza indirip, VirtualBox ayarlarında "İndirilenler" klasörünü paylaşabilirsiniz. Ozamanda Win 7'nin içinden o klasöre ulaşabiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı