GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.065 Çözümler 5 6 Şubat 2023 #1 RAM 16 SSD veya HDD modeli 1tb hdd Ekran kartı Intel UHD Graphics 620 İşlemci I3 7100u Windows 7 ISO dosyasını Technopat'tan aldım. 32 Bit Home Basic. Vbox'ta anahtar hatası veriyor. Nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2023
Windows 7 ISO dosyasını Technopat'tan aldım. 32 Bit Home Basic. Vbox'ta anahtar hatası veriyor. Nasıl çözerim?
xXx_İskeletor_xXx Centipat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 973 Çözümler 7 Yer Denizli 6 Şubat 2023 #2 GGHOST dedi: Windows 7 ISO dosyasını Technopat'tan aldım. 32 Bit Home Basic. Vbox'ta anahtar hatası veriyor. Nasıl çözerim? Eki Görüntüle 1659582 Genişletmek için tıkla... Archive.org'tan bir ISO dener misin? Dosya eksik falan diyor.
GGHOST dedi: Windows 7 ISO dosyasını Technopat'tan aldım. 32 Bit Home Basic. Vbox'ta anahtar hatası veriyor. Nasıl çözerim? Eki Görüntüle 1659582 Genişletmek için tıkla... Archive.org'tan bir ISO dener misin? Dosya eksik falan diyor.
GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.065 Çözümler 5 6 Şubat 2023 #3 xXx_İskeletor_xXx dedi: Archive.org'tan bir ISO dener misin? Dosya eksik falan diyor. Genişletmek için tıkla... Bir tane buldum iniyor şu an. xXx_İskeletor_xXx dedi: Archive.org'tan bir ISO dener misin? Dosya eksik falan diyor. Genişletmek için tıkla... Ayni sorunlar. Son düzenleme: 6 Şubat 2023
xXx_İskeletor_xXx dedi: Archive.org'tan bir ISO dener misin? Dosya eksik falan diyor. Genişletmek için tıkla... Bir tane buldum iniyor şu an. xXx_İskeletor_xXx dedi: Archive.org'tan bir ISO dener misin? Dosya eksik falan diyor. Genişletmek için tıkla... Ayni sorunlar.