Twrp adam Femtopat Katılım 25 Aralık 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #1 VirtualBox'a virüs testi için XP'yi indiriyorum ama Google'a giremiyorum sanal XP'ye nasıl Google kurarım?
VirtualBox'a virüs testi için XP'yi indiriyorum ama Google'a giremiyorum sanal XP'ye nasıl Google kurarım?
PatatesDomates35 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 273 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #2 Twrp adam dedi: VirtualBox'a virüs testi için XP'yi indiriyorum ama Google'a giremiyorum sanal XP'ye nasıl Google kurarım? Genişletmek için tıkla... XP'ye Chrome kurulmaz onun yerine thorium kullanın aynı şey bir de hızlı
Twrp adam dedi: VirtualBox'a virüs testi için XP'yi indiriyorum ama Google'a giremiyorum sanal XP'ye nasıl Google kurarım? Genişletmek için tıkla... XP'ye Chrome kurulmaz onun yerine thorium kullanın aynı şey bir de hızlı
Twrp adam Femtopat Katılım 25 Aralık 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #3 PatatesDomates35 dedi: XP'ye Chrome kurulmaz onun yerine thorium kullanın aynı şey bir de hızlı Genişletmek için tıkla... Peki onu nasıl kurucaz?
PatatesDomates35 dedi: XP'ye Chrome kurulmaz onun yerine thorium kullanın aynı şey bir de hızlı Genişletmek için tıkla... Peki onu nasıl kurucaz?
qwynsher Picopat Katılım 20 Ekim 2024 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #4 Twrp adam dedi: VirtualBox'a virüs testi için XP'yi indiriyorum ama Google'a giremiyorum sanal XP'ye nasıl Google kurarım? Genişletmek için tıkla... Hocam üzgünüm artık XP'ye Chrome inmiyor ama supermium kullanabilirsiniz Windows 1Odan önceki tüm OS'lerda calısıyor.
Twrp adam dedi: VirtualBox'a virüs testi için XP'yi indiriyorum ama Google'a giremiyorum sanal XP'ye nasıl Google kurarım? Genişletmek için tıkla... Hocam üzgünüm artık XP'ye Chrome inmiyor ama supermium kullanabilirsiniz Windows 1Odan önceki tüm OS'lerda calısıyor.
Twrp adam Femtopat Katılım 25 Aralık 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #5 qwynsher dedi: Hocam üzgünüm artık XP'ye Chrome inmiyor ama supermium kullanabilirsiniz Windows 1Odan önceki tüm OS'lerda calısıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam işte nasıl kuracağım
qwynsher dedi: Hocam üzgünüm artık XP'ye Chrome inmiyor ama supermium kullanabilirsiniz Windows 1Odan önceki tüm OS'lerda calısıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam işte nasıl kuracağım
qwynsher Picopat Katılım 20 Ekim 2024 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #6 Twrp adam dedi: Hocam işte nasıl kuracağım. Genişletmek için tıkla... :/ orasını kendin yap ben crevy adlı Discord botumu gelistireceğim.
Twrp adam dedi: Hocam işte nasıl kuracağım. Genişletmek için tıkla... :/ orasını kendin yap ben crevy adlı Discord botumu gelistireceğim.
Twrp adam Femtopat Katılım 25 Aralık 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #7 qwynsher dedi: :/ orasını kendin yap ben crevy adlı Discord botumu gelistireceğim. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağolun
qwynsher dedi: :/ orasını kendin yap ben crevy adlı Discord botumu gelistireceğim. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağolun
qwynsher Picopat Katılım 20 Ekim 2024 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #8 Twrp adam dedi: Tamam hocam sağolun Genişletmek için tıkla... th onu chromedan indirirsin gercek pcınden
Twrp adam dedi: Tamam hocam sağolun Genişletmek için tıkla... th onu chromedan indirirsin gercek pcınden
zEnlefy Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 621 Çözümler 13 5 Şubat 2025 #9 Twrp adam dedi: Tamam hocam sağ olun. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarından indir sonra virtualboxa aktar. Chrome'dan başka bir şey indir Chrome açılmaz.
Twrp adam dedi: Tamam hocam sağ olun. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarından indir sonra virtualboxa aktar. Chrome'dan başka bir şey indir Chrome açılmaz.
qwynsher Picopat Katılım 20 Ekim 2024 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #10 böyle xpler için tarayıcılar var Dosya Ekleri Screenshot_20250205-200017.jpg 70 KB · Görüntüleme: 16