ALADIN Femtopat Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #1 mediumwrap hatasını düzeltemiyorum bir kaç kaynağa baktım ama genellikle control wrap yada machine wrap hatalarının düzeltilmesi var acaba şu depolama bölümünde mi bir sorun var incelerseniz çok sevinirim iyi günler Son düzenleme: 28 Temmuz 2024
mediumwrap hatasını düzeltemiyorum bir kaç kaynağa baktım ama genellikle control wrap yada machine wrap hatalarının düzeltilmesi var acaba şu depolama bölümünde mi bir sorun var incelerseniz çok sevinirim iyi günler
R RazerX Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #2 ALADIN dedi: Eki Görüntüle 2265775 Mediumwrap hatasını düzeltemiyorum birkaç kaynağa baktım ama genellikle Control wrap ya da machine wrap hatalarının düzeltilmesi var. Acaba şu depolama bölümünde mi bir sorun var incelerseniz çok sevinirim iyi günler. Genişletmek için tıkla... VMware deneyin hocam.
ALADIN dedi: Eki Görüntüle 2265775 Mediumwrap hatasını düzeltemiyorum birkaç kaynağa baktım ama genellikle Control wrap ya da machine wrap hatalarının düzeltilmesi var. Acaba şu depolama bölümünde mi bir sorun var incelerseniz çok sevinirim iyi günler. Genişletmek için tıkla... VMware deneyin hocam.