4 467199 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 1.128 Makaleler 1 Çözümler 7 9 Mart 2022 #1 Arkadaşlar şu KMSpico denilen programı merak ettim. Sanal makineye kuracağım. Sizce ana makineme zarar verir mi?
Arkadaşlar şu KMSpico denilen programı merak ettim. Sanal makineye kuracağım. Sizce ana makineme zarar verir mi?
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.716 Makaleler 7 Çözümler 93 9 Mart 2022 #2 Hayır, vermez.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.235 Makaleler 14 Çözümler 113 9 Mart 2022 #3 Webcam kullanan insan dedi: Hayır, vermez. Genişletmek için tıkla... Orası belli değil. KMS Pico'yu kimden aldığına göre değişir.
Webcam kullanan insan dedi: Hayır, vermez. Genişletmek için tıkla... Orası belli değil. KMS Pico'yu kimden aldığına göre değişir.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.716 Makaleler 7 Çözümler 93 9 Mart 2022 #4 Lord Raiden dedi: Orası belli değil. KMS Pico'yu kimden aldığına göre değişir. Genişletmek için tıkla... Sanal bir makinadaki virüs veya bir program nasıl ana cihazına erişecek, tam olarak açıklama şansınız var mı?
Lord Raiden dedi: Orası belli değil. KMS Pico'yu kimden aldığına göre değişir. Genişletmek için tıkla... Sanal bir makinadaki virüs veya bir program nasıl ana cihazına erişecek, tam olarak açıklama şansınız var mı?
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.235 Makaleler 14 Çözümler 113 9 Mart 2022 #5 Webcam kullanan insan dedi: Sanal bir makinedaki virüs veya bir program nasıl ana cihazına erişecek, tam olarak açıklama şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Ağ üzerinden, pano erişimi açıksa ya da sürükle bırak gibi özellikler açıksa buralardan sızabilir. Bununla ilgili yazılar var, araştırabilirsiniz.
Webcam kullanan insan dedi: Sanal bir makinedaki virüs veya bir program nasıl ana cihazına erişecek, tam olarak açıklama şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Ağ üzerinden, pano erişimi açıksa ya da sürükle bırak gibi özellikler açıksa buralardan sızabilir. Bununla ilgili yazılar var, araştırabilirsiniz.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.716 Makaleler 7 Çözümler 93 9 Mart 2022 #6 Lord Raiden dedi: Ağ üzerinden, pano erişimi açıksa ya da sürükle bırak gibi özellikler açıksa buralardan sızabilir. Bununla ilgili yazılar var, araştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bugüne kadar hiçbir zaman kurduğum virüslerin kendi cihazıma etki ettiğini görmedim. Ona dayanarak yorum yaptım.
Lord Raiden dedi: Ağ üzerinden, pano erişimi açıksa ya da sürükle bırak gibi özellikler açıksa buralardan sızabilir. Bununla ilgili yazılar var, araştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bugüne kadar hiçbir zaman kurduğum virüslerin kendi cihazıma etki ettiğini görmedim. Ona dayanarak yorum yaptım.