Virtualization Technology nasıl açılır?

422470

Hectopat
Geçen Technopat'ta öylesine gezinirken bir konu gördüm. Orada virtualization Technology açarsak FPS 40 artacağı yazıyordu. Ben de daha sonra araştırırım diye ekran görüntüsünü aldım. Nedir bu virtualization? Technology nasıl açarım? Gerçekten de FPS artar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
BİOS ayarlarından açılıyor, hiç bir şeyi değiştirmeden oralara bakın bulursunuz.

Dediğiniz donanım destekli sanallaştırmadır. Özellikle BlueStacks gibi programlarda performansı arttırır. BIOS üzerinden açılır. Açmak için:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediğiniz donanım destekli sanallaştırmadır. Özellikle BlueStacks gibi programlarda performansı arttırır. BIOS üzerinden açılır.

Ben BlueStacks kullanmıyorum CS:GO, GTA 5 gibi oyunlarda eğer açarsam FPS artar mı?

İntel'de VT seçenekleri, AMD de SWM Mode olarak geçiyor. BIOS üzerinden bu ayarları açarsanız sanallaştırma aktifleşir. Ayrıca FPS artırması olanaklı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…