Aquaranee Hectopat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 250 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #1 Virtualization Technology nedir? Açmak bilgisayara bir sorun yaratır mı? Sanırsam sanal makine yüklerken bu seçeneği açmak gerekiyormuş. Mesela PUBG Mobile emulatörden indirmek istesem bu seçeneği açmalı mıyım?
Virtualization Technology nedir? Açmak bilgisayara bir sorun yaratır mı? Sanırsam sanal makine yüklerken bu seçeneği açmak gerekiyormuş. Mesela PUBG Mobile emulatörden indirmek istesem bu seçeneği açmalı mıyım?
T Talha1352 Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #2 Sanallaştırma teknolojisi yani bir nevi emulatörler için açman gerekir açmassan takılma donma artar. Bildiğim kadarıyla açıkladım.
Sanallaştırma teknolojisi yani bir nevi emulatörler için açman gerekir açmassan takılma donma artar. Bildiğim kadarıyla açıkladım.
6 647624518 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 2.241 Makaleler 8 Çözümler 13 30 Kasım 2020 #3 Sanallaştırma teknolojisi açılmazsa VMware Workstation veya Oracle Virtualbox platformlarında sanal makine veya bilgisayar içine bilgisayar kuramazsınız.
Sanallaştırma teknolojisi açılmazsa VMware Workstation veya Oracle Virtualbox platformlarında sanal makine veya bilgisayar içine bilgisayar kuramazsınız.
aa123 Centipat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #4 arkadaşlar, bende virtualization technology felan yok BIOS ayarlarında soru olarak ta attım
T Talha1352 Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #5 aa123 dedi: Arkadaşlar, bende virtualization Technology falan yok BIOS ayarlarında. Soru olarak da attım. Genişletmek için tıkla... İşlemcin de öyle bir özellik yoksa maalesef açamazsın.
aa123 dedi: Arkadaşlar, bende virtualization Technology falan yok BIOS ayarlarında. Soru olarak da attım. Genişletmek için tıkla... İşlemcin de öyle bir özellik yoksa maalesef açamazsın.
aa123 Centipat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #6 Talha1352 dedi: İşlemcin de öyle bir özellik yoksa maalesef açamazsın. Genişletmek için tıkla... tamam knk
Talha1352 dedi: İşlemcin de öyle bir özellik yoksa maalesef açamazsın. Genişletmek için tıkla... tamam knk