Arkadaşlar köprü bağdaştırıcısı boş gözüküyor virtualboxa Wi-Fi'yi PC'den kablolu interneti kullanmak istiyorum ama seçim yapamıyorum buradan gözükmüyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?
Yahu kardeşim. Yorum yapmak için yorum yapmayın ya. Okuduğunu anlayamıyor musun sen? İngilizcen yok mu? Bridged zaten köprü bağdaştırıcısı NAT diyorsun ben NAT kullanmak istemiyorum bilgisayarımda 2 adet internet var Wi-Fi ve kablolu ben Wi-Fi'yi kullanmak istiyorum bana diyorsun kabloluyu kullan.
Yahu kardeşim. Yorum yapmak için yorum yapmayın ya. Okuduğunu anlayamıyor musun sen? İngilizcen yok mu? Bridged zaten köprü bağdaştırıcısı NAT diyorsun ben NAT kullanmak istemiyorum bilgisayarımda 2 adet internet var Wi-Fi ve kablolu ben Wi-Fi'yi kullanmak istiyorum bana diyorsun kabloluyu kullan.
Yorum yapmış olmak için yapmadım bu birincisi. Öyle olsaydı bu kadar mesajım olmazdı. Bilmediğim konu hakkında yorum yapmam bu da ikincisi. Yorumum işine gelmediyse beni engelleyip yoluna bakabilirsin. Saçma sapan triplere girmene gerek yok.