Virüs bulaşan cihazdaki hesaplara tekrar girilirse bir sorun çıkar mı?

adSHACO

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarı aldığımız bilgisayarcı bizden habersiz KMSpico kurmuş ve bunun virüslü bir şey olduğunu öğrendim sonra bilgisayarı Kaspersky ile taradım ve truva atı ve trojan çıktı ve o bilgisayara da bütün ana hesaplarımı girmiştim ve şimdi güvende olan cihazımda tekrar o hesaplara girersem herhangi bir sıkıntı çıkar mı? O hesaplar üzerinden tekrar bana virüs bulaşır mı? Ya da Instagram hesabıma falan virüs bulaşmış olabilir mi? Ya da hesapların e postasını değiştirip girsem bir sıkıntı olur mu?

Böyle konularda çok tedirgin oluyorum genelde ve hepside benim için çok önemli hesaplar yardım ederseniz çok sevinirim.

Hesapların güvenliğini tekrar sağladıysanız herhangi bir şey olmaz.

İnternet çerezlerinizde kayıtlı tüm hesapların şifrelerini hemen değiştirmenizi öneriyorum. Ben de 2 ay önce trojan yedim. Virüsü yedikten sonra ilk birkaç gün hiçbir güvenlik önlemi almadım, o birkaç günde de hiçbir mukahat olmamıştı fakat devamında çoğu hesaplarıma giriş yapıldı veya giriş denemeleri yapıldı. Önleminizi hemen alın

Sifrelerini ve e-posta adreslerini değiştirdikten sonra bir sorun çıkmaz değimi?

Hesapların güvenliğini tekrar sağladıysanız herhangi bir şey olmaz.
Ne demek istediğinizi anlamadım.

Son düzenleme:
Daha önceden kullanmadığınız bir şifreyle değiştirin. 2. bir güvenlik yöntemi ekleyin gibi gibi.

Daha önceden kullanmadığınız bir şifreyle değiştirin. 2. bir güvenlik yöntemi ekleyin gibi gibi.

Anladığım kadarıyla aynı hesaplara tekrar güvenli şekilde girmem için hesapların şifresini değiştirmem lazım değil mi peki o hesaplar üzerinden bana tekrar virüs bulaşabilir mi? Bu arada bana zamanını ayırdığın için çok teşekkür ederim.

Gördüğüm en kibar Shaco rica ederim. Kullanılan hesaplar zaten kendi korumalarına sahipler siz şifrelerini değiştirin mümkünse daha önce kullanmadığınız bir şey yapın şifreleri bir sorun yaşamazsınız.

Gerçekten çok içimde kalmıştı sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…