Öncelikle merhaba arkadaşlarımla konuşurken arka plandaki sesleri engellemesi için krisp adlı yazılımı bilgisayarıma indirdim fakat ücretli olduğu için crackli indirmek istedim (video linkini atıyorum fakat açıklama kısmındaki linke tıklamayın)
Her neyse indirdim ama videodaki dosya ile benim indirdiğim dosya farklıydı çok aldırmadım ve içindeki cracki krispin içine attım ama olmadı. Setup vardı belki onu çalıştırırsam düzelir dedim ve virüs bilgisayarıma girdi. Amacı ne hiçbir fikrim yok. Çok ilginç doğrusu Google hesaplarıma erişmeden YouTube hesabıma videolar yükledi 9 tane ve kayıtlı tüm YouTube kanallarıma yükledi. Gmail'imi kontrol ettiğim zaman hiçbir giriş gözükmüyordu tüm videoları sildim ve SS im yok maalesef ama Discord üzerinden yayında bir arkadaşıma göstermiştim o video ile alakalı olduğunu attığım linkteki açıklama kısmındaki rakamlardan anladım. Attığım linkte RAR dosyasının şifresinin 1896 olduğunu gördüm ama işin ilginç tarafı benim kanalımdaki tüm videolarda açıklama kısmında da o rakam yazıyordu baktığım zaman çoğu kişi bu virüse yakalanmıştı bir sürü crack videosunun açıklamasında 1896 yazıyordu yazılımı ve virüsün dosyalarını sildim Windows Defender ve 360 Total Security üzerinden tam tarama yaptım tehdit algılanmadı dedi ama biraz performans düşüşü yaşıyorum format atmayı düşünüyorum sizce atmalı mıyım?