Virüs bulaştı mı emin olamamak ve korkmak nasıl geçer?

gojofaniyim

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarımı alalı 3 ay oldu çneredeyse 2-3 günde bir sanki virüs bulaşmış gibi Kaspersky ve Malwarebytes indirip taratıyorumç temp dosyalarını falan siliyorumç silmem gerekiyor mu? Mesela dademin Xbox'da Cuphead DLC'si yüklü olduğu halde tekrar yükletti 1 saniyede olduğu için şüphelendim çtekrar virüs taraması yaptım, rahatsız etmeye başladı artık çvirüsler nasıl bulaşır ve bilgisayara kalıcı hasar bırakabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımı alalı 3 ay oldu çneredeyse 2-3 günde bir sanki virüs bulaşmış gibi Kaspersky ve Malwarebytes indirip taratıyorumç temp dosyalarını falan siliyorumç silmem gerekiyor mu? Mesela dademin Xbox'da Cuphead DLC'si yüklü olduğu halde tekrar yükletti 1 saniyede olduğu için şüphelendim çtekrar virüs taraması yaptım, rahatsız etmeye başladı artık çvirüsler nasıl bulaşır ve bilgisayara kalıcı hasar bırakabilir mi?
Tam tarama yapın hocam sisteminize virüsten şüpheleniyorsanız.

Deli olursun bu şekilde.
deli oldum bile hocam ya inanın çok kötüyüm.

Senin problemin psikolojik hocam, arkadaşlar format tarama at vs diyor da sendeki durum farklı.
evet ilaç alıyorum lakin yetmiyor yakında dozu gene artıcak ama en azından az bişi bilgi öğrensem biraz rahatlasam mesela dademin LG kendi sitesine girdim ve test videosu açmaya çalıştım ama açılmadı şimdi gene korktum virustotalde urlsini tarattım bişi çıkmadı.

Tam tarama yapın hocam sisteminize virüsten şüpheleniyorsanız.
dostum virüs bulaşmadı ama bulaşmasa bile sanki bulaşmış gibi hissediyorum ve takıntı yapıyorum.

Konuyu açan takıntılı birisi olabilir yani format atması sadece bir sürelik rahatlatacak muhtemelen ve bir süre sonra yine virüs girdimi takıntısı yapabilir.

Burada o zaman yapacağı şey bilmediğin şeyleri bilgisayarına indirmeyeceksin, kurmayacaksın. Bir de ücretli güzel bir antivirüs programı alabilirsin.

Konuyu açan takıntılı birisi olabilir yani format atması sadece bir sürelik rahatlatacak muhtemelen ve bir süre sonra yine virüs girdimi takıntısı yapabilir.

Burada o zaman yapacağı şey bilmediğin şeyleri bilgisayarına indirmeyeceksin, kurmayacaksın. Bir de ücretli güzel bir antivirüs programı alabilirsin.
dostum inan ki hiç bir şey indirmiyorum indirdiğim tek şeyler treesize occt cpu z tarzı programlar ki onları testlerini yaptım sildim i5 13400f rtx 4060 kullanıyorum sistemimde herhangi bir yavaşlama olur mu kaspersky alsam premium?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı