tworkie Centipat Katılım 27 Ekim 2023 Mesajlar 567 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #1 Virüslü bilgisayara Kaspersky indirdim. Tarama falan yapıyorum uçak sesi çıkıyor sonra sona geldiğinde uyarı veriyor PC kapanıyor. Yardım edin.
Virüslü bilgisayara Kaspersky indirdim. Tarama falan yapıyorum uçak sesi çıkıyor sonra sona geldiğinde uyarı veriyor PC kapanıyor. Yardım edin.
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 11 Kasım 2023 #2 Yedek alıp temiz formatla. Ya da güvenli moda al öyle tarat sistemi.
ReXa42 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 345 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #3 tworkie dedi: Virüslü bilgisayara Kaspersky indirdim. Tarama falan yapıyorum uçak sesi çıkıyor sonra sona geldiğinde uyarı veriyor PC kapanıyor. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... kanka ne virüs yüklediysen virüs izin vermiyor sanırım defenderin kendi özel kapalı taramasını aç yada çabuk format at
tworkie dedi: Virüslü bilgisayara Kaspersky indirdim. Tarama falan yapıyorum uçak sesi çıkıyor sonra sona geldiğinde uyarı veriyor PC kapanıyor. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... kanka ne virüs yüklediysen virüs izin vermiyor sanırım defenderin kendi özel kapalı taramasını aç yada çabuk format at
F floppax Centipat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 463 Çözümler 2 11 Kasım 2023 #4 tworkie dedi: Virüslü bilgisayara Kaspersky indirdim. Tarama falan yapıyorum uçak sesi çıkıyor sonra sona geldiğinde uyarı veriyor PC kapanıyor. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Format atmak bu kadar zor değil bence.
tworkie dedi: Virüslü bilgisayara Kaspersky indirdim. Tarama falan yapıyorum uçak sesi çıkıyor sonra sona geldiğinde uyarı veriyor PC kapanıyor. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Format atmak bu kadar zor değil bence.
TurboxFanClub Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 630 Çözümler 4 11 Kasım 2023 #5 Uçak sesi çıkması normal değil .
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Kasım 2023 #6 Format tek çözüm gibi bu şartlar altında.
tworkie Centipat Katılım 27 Ekim 2023 Mesajlar 567 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #7 İçinde iş dosyaları var. Onları alıp format atıcam.
ReXa42 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 345 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #8 floppax dedi: Format atmak bu kadar zor değil bence. Genişletmek için tıkla... Aynen evet, Kaspersky falan çok işe yaramaz daha virüsü göremiyor bile ne yüklediyse. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2023
floppax dedi: Format atmak bu kadar zor değil bence. Genişletmek için tıkla... Aynen evet, Kaspersky falan çok işe yaramaz daha virüsü göremiyor bile ne yüklediyse.
TurboxFanClub Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 630 Çözümler 4 11 Kasım 2023 #9 tworkie dedi: İçinde iş dosyaları var. Onları alıp format atıcam. Genişletmek için tıkla... Yedek alın.
tworkie dedi: İçinde iş dosyaları var. Onları alıp format atıcam. Genişletmek için tıkla... Yedek alın.
1 168182 Kilopat Katılım 18 Mayıs 2017 Mesajlar 364 11 Kasım 2023 #10 tworkie dedi: Virüslü bilgisayara Kaspersky indirdim. Tarama falan yapıyorum uçak sesi çıkıyor sonra sona geldiğinde uyarı veriyor PC kapanıyor. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Ben de falsepositive virüs uyarısını görünce endişeleniyordum. Ne yaptın ki?
tworkie dedi: Virüslü bilgisayara Kaspersky indirdim. Tarama falan yapıyorum uçak sesi çıkıyor sonra sona geldiğinde uyarı veriyor PC kapanıyor. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Ben de falsepositive virüs uyarısını görünce endişeleniyordum. Ne yaptın ki?