Virüs donanımsal olarak zarar verebilir mi?

Format atayım kafam rahat etsin virüsü saniyesinde sildim bir zararı olmuş olabilir mi yine de.

Aslında format atmanıza gerek yok, Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yapabilirsin, zarar vermemiştir silmişsin kısa sürede.

sistemini belirtmirmisin kanka sana zhmet
İ5 11400 f işlemci 6500 xt ekran kartı Ramin markasını hatırlamıyorum 8x2 evde değilim şuanda oyuzden ayrıntılı yazamıyorum
Aslında format atmanıza gerek yok, Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yapabilirsin, zarar vermemiştir silmişsin kısa sürede.
Malwarebytes ile tarama yaptım virüsü o sildi yeniden başlattı kafam rahat etsin diye formatlamak istiyorum pc daha yeni 2 haftalık

AVG Antivirus indirip tarama yapmanı öneririm

Malwarebytes ile tarama yaptım virüsü o sildi yeniden başlattı kafam rahat etsin diye formatlamak istiyorum PC daha yeni 2 haftalık.

O zaman başka bir bilgisayardan USB belleğe yazdır Rufus ile ISO dosyasını.

Eğer dosyalarınızı kaybetmekten korkmuyorsanız en sağlıklı yolu odur hocam temiz bir Windows kurulumu ile kökten çözülür
Kaybetmek sorun değil Windows ISO dosyasını indirip USB ye atıp formatliyim ozaman teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…