Virüs indirdikten sonra çöp kutusuna atıp silmek sorun olur mu?

yehova06

Yoctopat
Daha fazla  
Virüs olan dosya indirdim ve dosyaya hiçbir şekilde açmadım.
Yükledikten sonra internetteki tarama yapan sitelerden birine yükledim ve Win32 malware gen tespit etti.
Uyku sersemi direk silip çöp kutusunu da boşalttım, çalıştır'dan recent dosyasına baktım ve sildiğim dosyayı bulamadım.
İçim rahat etmedi, buraya yazayım dedim. Önerileriniz nedir? Ne yapmalıyım? Virüs bulaşmış mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam virüslü oyun olduğunda ben direk uyarı verildiğinde virüsü taratıp temizledikten sonra oyunu siliyorum genelde. Zaten dosyayı açmaya izin vermemiştir antivirüsünüz. Ondan rahat olabilirsiniz.

Hocam virüslü oyun olduğunda ben direk uyarı verildiğinde virüsü taratıp temizledikten sonra oyunu siliyorum genelde. Zaten dosyayı açmaya izin vermemiştir antivirüsünüz. Ondan rahat olabilirsiniz.

Hocam biraz riskli yaptığınız, ilk önce VirusTotal'e atıp bakmıyor musunuz?

Hocam kurulum yapmadıysanız ve açmadıysanız sıkıntı olmaz ama yine de bir virüs taraması yapın bilgisayarınıza.

Sağ olun, tekrardan virüs taraması yapacağım. Tekrardan hepinize teşekkürler. Gayet faydalı bir forummuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…