Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda bilgisayarıma virüs bulaştı. Bilgisayarıma format attım, ancak nafile; hala hesaplarıma giriş yapmaya çalışıyorlar. Virüs internete bulaşıp, aynı ağdaki cihazları etkileyebilir mi? Babamın iş bilgisayarına bulaşmasından korkuyorum.
Hala hesaplarıma giriş yapmaya çalışıyorlar derken? Mevzu çok daha detaylı olmalı, istersen buraya yazıp anlat. Çünkü bir virüs format atmayla geçebiliyor olması lazım.
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda bilgisayarıma virüs bulaştı. Bilgisayarıma format attım, ancak nafile; hala hesaplarıma giriş yapmaya çalışıyorlar. Virüs internete bulaşıp, aynı ağdaki cihazları etkileyebilir mi? Babamın iş bilgisayarına bulaşmasından korkuyorum.
Hala hesaplarıma giriş yapmaya çalışıyorlar derken? Mevzu çok daha detaylı olmalı, istersen buraya yazıp anlat. Çünkü bir virüs format atmayla geçebiliyor olması lazım.
Roblox için hile indirdim, bilgisayarıma trojan bulaştı sanırım. Virüsü ne zaman inject etsem, hesaplarıma girmeye çalışıyorlar şu anda format attım bir sıkıntı görünmüyor, ancak bugün instagram hesabıma giriş yapmaya çalışmışlar.
Roblox için hile indirdim, bilgisayarıma trojan bulaştı sanırım. Virüsü ne zaman inject etsem, hesaplarıma girmeye çalışıyorlar şu anda format attım bir sıkıntı görünmüyor, ancak bugün instagram hesabıma giriş yapmaya çalışmışlar.
Roblox büyük bir sektör artık, inanılmaz derecede çoluk çocuğu kandıracak ekiplerin perde arkasında bulunduğunu düşünüyorum. Sen birde bu oyun için hile indirmişsin, bildiğin kucaklarına düşmüşsün. Format atmayla nasıl geçemedi inanılır gibi değil.
İnternetine virüs bulaşmaz bulaşamaz. Format atmayla nasıl geçmiyor.
Giriş yapmak ve giriş yapmaya çalışmak farklı, muhtemelen bütün her şeyiniz onlara gitmiştir, cookieler de dahil. Tüm hesaplardan çıkış yap butonları olması gerekiyor onlara basıp şifrenizi değiştirin, eğer ki hala giriş yapabiliyorlarsa bilgisayarda hala trojan olma olasılığı yüksek, giriş yapmayı deniyorlarsa sıkıntı yok.
Şifrelerinizi değiştirmenize rağmen hesaplarınıza giriyorlarsa, sıkıntılı birşeyler olabilir hocam ama yine de internete bulaştığını zannetmiyorum. Hangi hileyi indirmiştiniz bu arada?