Virüs kamerayı telefon kapalıyken mi kullanır?

Alperen_51

Hectopat
Daha fazla  
Hani virüs telefonun kamerasını kullanabiliyor ya, telefon ekranı açıkken ben bir şey oynarken falan da kullanabilir mi? Yoksa telefonun ekranının kapalı mı olması mı lazım?
Telefonla uraşırken mikrofon açma sesi falan duydum da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok canım senin işinin bitmesini bekler(!). Şaka bir yana tabiki de kullanabilir. Virüs ile açtığınız konular gözüme çaptı da bence siz fotoğraflarınızı yedekleyip resetlemeyi deneyin.

Yok canım senin işinin bitmesini bekler(!). Şaka bir yana tabii ki de kullanabilir. Virüs ile açtığınız konular gözüme çaptı da bence siz fotoğraflarınızı yedekleyip resetlemeyi deneyin.

Reis şehir dışındayım her şeylerimin şifreside evde o yüzden yapamıyorum.

Yok canım senin işinin bitmesini bekler(!). Şaka bir yana tabii ki de kullanabilir. Virüs ile açtığınız konular gözüme çaptı da bence siz fotoğraflarınızı yedekleyip resetlemeyi deneyin.

Ben telefonu kullanırken kameraya girse kamera benim de ekranıma gelmezmi ya da çektigi fotoğraf falan galerimde olmaz mı?

Eğer böyle bir virüs değilse kullanmaz fakat sen telefon ekranı kapalıyken demişsin. O yine de kullanır. Hardware Trojan - Wikipedia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…