Virüs mü False positive mi?

MİLLER WERT

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar uzun zaman sonra FiveM oynamak istedim FiveM'e girdiğim an altta Pdm: Trojan. Win32.Generic tespit edildi diye bir uyarı geldi. FiveM'i bilen bilir güvenli bir uygulama ama Kaspersky'da uyarı verince işkillenmedim değil ne yapmamı önerirsiniz?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-09-06 133244.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 116
Güvenli.

Lisansız kaspersky veya başka antivirüs motoru olsa bir şey yok derdim de bu premium Kaspersky ve virüsü bildiğin tespit etmiş. Ama Fivem'de trojan olması çok garip. Benim Fivem'de öyle olmamıştı hiç

Lisansız Kaspersky veya başka antivirüs motoru olsa bir şey yok derdim de bu premium Kaspersky ve virüsü bildiğin tespit etmiş. Ama FiveM'de trojan olması çok garip. Benim FiveM'de öyle olmamıştı hiç.

Selamlar; arkadaşlar tamı tamına 4 saattir aynı konuyla uğraşıyorum bir türlü çözüm bulamadım neyse ki senin konunu gördüm, delirmek üzereyim. Lütfen yardım edin.

Rockstar tarafından satin alindi güvenilir.

Bilgisayara 3 4 kere tam tarama yaptım FiveM'e sağ tıklayıp virüslere karşı tara yaptım Malwarebytes'ten taradım hiçbir virüs bulamadı hala bu yazı çıkıyor. Oyunum çöküyor. Çok sıkıldım nasıl kurtulacağım kafayi yiyeceğim.

Dosya Ekleri

• 1725888940568.png
    32,1 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…