Virüs nasıl anlaşılır?

Emirhan29472837

Decapat
Daha fazla  
Yayın izlerken bir anda Chrome siyah ekran oldu, alttan bildirimde Windows Defender Kaspersky'ı devre dışı bıraktı dedi.
Bu mesajı yazarken de Kaspersky'dan 'bir web sitesi 24 kez verilrerinizi toplamaya çalıştı mesajı geldi. Bilgisayarı yeniden başlatayım dedim "1 uygulama yeniden başlatıllmayı engelliyor"yazdı
Herhangi crackli bir şey indrimedim. Yayın dinlerken oyun oynuyordum bir anda oldu hepsi.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-05-28 170835.png
    Ekran görüntüsü 2024-05-28 170835.png
    25,4 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:
Kaspersky ile tarama yapın olmuyor ise Malwarebytes yükle onla tarama yap. Bir de yayın izlediğin siteyi Virustotal'e atabilirsin.

Yayın izlerken bir anda Chrome siyah ekran oldu, alttan bildirimde Windows Defender Kaspersky'ı devre dışı bıraktı dedi.
Bu mesajı yazarken de Kaspersky'dan 'bir web sitesi 24 kez verilrerinizi toplamaya çalıştı mesajı geldi. Bilgisayarı yeniden başlatayım dedim "1 uygulama yeniden başlatıllmayı engelliyor"yazdı
Herhangi crackli bir şey indrimedim. Yayın dinlerken oyun oynuyordum bir anda oldu hepsi.

Bir ara bazı kullanıcılar Steam'in 50 dolar verdiğini iddia eden bir link yapmışlardı zararlı yazılımlar yüklüyordu o linkler. Öyle bir şeyle karşılaştınız mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı