Virüs nasıl kaldırılır?

ahmetagha21

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
işlemci : Intel(R) Core(TM) i3-4130 CPU @ 3.40GHz (4 CPUs), ~~~
RAM : 8192MB RAM

ekran kartı :NVIDIA GeForce GT 430

depolama : 500 gb hdd ~~~~

depolama(ssd) : 128
Merhaba, bilgisayarıma virüs bulaştı. Tamamen nasıl kaldırabilirim? GitHub'dan ta hangi dosyayı benim PC'me kurduğuna kadar buldum, Discord üzerinden benim bilgilerimi kendisine gönderiyor. Yardım edebilecek var m? I Görev Yöneticisi'nden Update diye bir dosya çıkıyor, yayıncı da GitHub.
Bundan şüphelendim birkaç ay önce de bulaştığı zaman Instagram'dan bana ulaşmıştı hesabımı çalarak gerçekten bir şey olacak diye korkuyorum. Daha önce virüsü sildim ama şimdi baktım ki tekrar buldum, Discord klasöründeymiş inceleyim nasıl kaldırabileceğimi öğretecek birini arıyorum. Kod anlamadığım için nasıl kaldırılacağını bilmiyorum. Anladığım kadarıyla kodları inceleyip çözebiliyorlarmış, ben de hangi kodu kullandığını bildiğim GitHub sayfalar ıvar biri bana yardım ederse çok ama çok mutlu olurum.

Dosya Ekleri

• image.png
    2,3 KB · Görüntüleme: 120
Bende de var o virüs değil.

Hocam Kaspersky ile tam tarama yapın Görev Yöneticisi'nden kapatın ve dosya konumunu aç deyip oradan silin eğer olmuyorsa format atmak çözüm olabilir.

Discord'un otomatik başlatma uygulaması. Discord ayarlarından otomatik başlatmayı kapatırsan kaybolacaktır.

Son düzenleme:

İşletim sisteminiz Windows ise Download Malware Removal 2023 | Free Antivirus Scan & Virus Protection Tool bu linkteki antivirüsü indirirseniz düzelir. Tam bir tarama yapın virüs bulmadıysa ben buradayım etiketleyin.

Hocam Kaspersky ile tam tarama yapın Görev Yöneticisi'nden kapatın ve dosya konumunu aç deyip oradan silin eğer olmuyorsa format atmak çözüm olabilir.

Hocam o Discord taramaya gerek yok.

Bahsettiğin virüs değil ama virüs olsaydı en temiz yol olan formatı öneririm.

Herkes tarama yap demiş önce ona görev yöneticisinde sağ tıklayıp konumuna bakın yüksek ihtimal Discord'un dosyalarında.

Hocam o dosya discordun başlatılması için gereken program değil midir aynısı bendede var virüs değil o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…