Arkadaşlar ben CS2 de arkadaşımı trollemek için hile indirdim luna ve undetek ama virüslü çıktılar virüsü nasıl silebilirim?
Arkadaşlar ben CS2 de arkadaşımı trollemek için hile indirdim luna ve undetek ama virüslü çıktılar virüsü nasıl silebilirim?
Bitdefender antivirüs'ü dene.Arkadaşlar ben CS2 de arkadaşımı trollemek için hile indirdim luna ve undetek ama virüslü çıktılar virüsü nasıl silebilirim?
Bitdefender antivirüs'ü dene.
Tamam Malwarebytes, Kaspersky, ESET ve Bitdefender deneyeceğim RAT'ı silmenin başka bir yöntemi yok mu? Eğer antivirüsler bulmazsa.
Tamam Malwarebytes, Kaspersky, ESET ve Bitdefender deneyeceğim RAT'ı silmenin başka bir yöntemi yok mu? Eğer antivirüsler bulmazsa.
Tamam hocam sildim cs2 yi taratıyorum.Başka yöntemi yok hocam. İsterseniz Google'a yazın.
Ya da direkt o oyunun tüm dosyalarını silin. Veya kaldırın eğer bu da olmazsa bilgisayarınızı format atın.
Not: Verilerinizi yedekledikten sonra formatlayın. Aksi taktirde tüm dosyalarınızı kaybedersiniz.
Tamam hocam.Tamam hocam sildim CS2'yi taratıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.