Virüs nasıl temizlenir?

Nar Ekşisi

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Thermaltake S200 TG 550W 80+ ATX Mid Tower Kasa
GIGABYTE H610M K DDR4 3200MHz Soket 1700 mATX Anakart
Intel Core i3 13100F
GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti EAGLE OC 8GB
GoodRam 16GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 Siyah Single Kit Ram
GoodRam 1TB PX600 Gen4x4 M.2 NVMe SSD
Meslek
+
Merhaba benim bilgisayarıma bir virüs girdi. Ekran kaydetme uygulaması indirdim bir sürü antivirüs uygulaması indirdim uygulamayı hatırlamıyorum bana uygulama önerir misiniz? Ya da çözüm söyleyebilir misiniz? Zarar verdiği şeyler mikrofonu hiçbir uygulama tespit etmiyor, cızırtı yapıyor ve bilgisayarın şarjı hep %22'de kalıyor. Bilgisayar bazen kendini kapatıyor açınca kaldığı yerden devam ediyor. Başta uyku moduna alıyordu sonradan bir şey yazdı ama hatırlamıyorum ve bilgisayarı fişten çekince tamamen kapanıyor. Şimdi diyeceksiniz format at bilgisayar benim değil yani format atamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Antibiyotikle olabilir, iğne veya hap ile de olabilir. Bir daha bulaşmaması için de aşı olmak gerekebilir.
Kaspersky, Norton, Malwarebytes veya AdwCleaner ile tam tarama yapın. Bunlar zaten çoğu virüsü temizleyebiliyor. Tabi en kökten çözümü diskteki bütün bölümleri silerek format atmak olur.

Kaspersky indirip tarama yapın hatta onda kamera koruma açık yani bu demek oluyor ki hiç kimse senin kameradan izlemeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…