Virüs nasıl yapılıyor?

Rüyadan etkilendiyseniz nasıl yapabileceğinizin cevabı rüyadaki aksakallı dedede

Böyle bir yardım yok, zararlı yazılım yapmanda yardım edemeyiz. Nereden bilelim iyi ya da kötü işlerde kullanacaksın? Her şeyi geçtim bunun için konu açılmaz Buraya birisi bırakır kendi zararlı yazılım gömdüğü linki yardım ayağına. Moderasyon gelip silene kadar indirip çalıştırınca asıl av sen olursun.

Bu tarz şeylerle uğraşmak yerine sistemi öğren, güvenliği öğren. Korumayı öğren.

Konuya göz attım. Ama birşey anlamadım. Değişik terimler var onları öğrenmeye çalışıyorum.
Evet haklısınız. Bunlarla uğraşmak yerine güvenlik öğrenebilirim ama anlık olarak bu dikkatimi çekti. Birde mesela ilerde veya yakın bir zamanda dediğiniz gibi güvenlik programı yapmak içinde gene @EKAloji kişisinin dediği gibi editöre ihtiyacım var dimi?

Zaman içerisinde neye ihtiyacın olduğunu kendin anlayacaksın. Önce bilgisayarı ve işletim sistemini öğren. Nasıl çalışır, sorunlar nasıl çözülür gibisinden. Taşlar o zaman daha çok oturacak, istediğin güvenlik yazılımını yapabilmek için neleri yapman gerektiğini anlayacaksın.

Zararlı yazılım yaymak suçtur. Anlık olarak dikkatinizi çekmiş olması önemli değil. Bu tarz şeylerle uğraşmayın. Suça kesinlikle destek vermiyoruz ve önermiyoruz böyle şeyler yapmanızı.

Doğrusu suç olduğunu bilmiyodum . Bilseydim böyle bir konu açmazdım. Bilgisayarı ve işletim sistemini öğren demişsiniz bilgisayar parçaları hakkında az bilgim var ve işletim sistemini kurcalayan bir insanım. Ama genede anlamıyorum. YouTube' den yeterli bilgi alabilirmiyim.

Bilgisayarı ve işletim sistemini öğren demişsiniz bilgisayar parçaları hakkında az bilgim var ve işletim sistemini kurcalayan bir insanım. Ama genede anlamıyorum. YouTube'dan yeterli bilgi alabilir miyim?
Microsoft'un kendi sitesinden, Technopat'ta yayınlanan çeşitli rehber ve kategorilerden bilgi edinebilirsin.

İnternette olmayan bilgi yok, yeter ki merak et Türkçe kaynaklardan sonra İngilizce kaynaklardan da faydalanmaya çalış. Dediğim gibi zaman içerisinde zaten kendi yolunu bulacaksın. Ne yapman gerektiğini veya neye ihtiyacın olduğunu kendin kavramış olacaksın. Araştırdıkça nerelere bakman gerektiğini de bileceksin. Hep zaman içerisinde ilerleyecek

Çok teşekkür ederim. Virüs yapma kararı da aklımdan çıktı suç olduğunu öğrenince .

İster zararlı iş için kullan ister yararlı şey için. Yapman gereken kodlama dillarini öğrenmek. Şifreleme tekniklerini öğrenmek vb. gider bu olay. MS ve sistemlerini üstün derecede bilmediğini söylüyorsun bu işler kullandığın sistemi ilk olarak tanımaya başlar Kanat yapmadan uçmaya çalışıyorsun sen
Temelini atmadan bu işlere giremezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…