Virüs nasıl yapılıyor?

Araştırmayı öğren ilk, ben sana virüs yapmak için yardım etmiş gibi yaparım, bilgin olmadığı için yaptığımız virüsü senin bilgisayarına da bulaştırıp tüm bilgilerini çekerim haberin dahi olmaz . Eğer ava gideceksen kimseden yardım almayıp öğreneceksiniz.

2 gün önce kanat yapmaya başladım diyelim. Python ile kod öğreniyorum.
Aslında planınız zekice ama zaten istesem de yapamam.

Zararlı yazılım oluşturmana kimse destek vermez. İllegal amaçlar dışında kullanabileceğin bir şey değil, merak ediyorsan kendin araştır.
Dediğinizde haklısınız. Tekrar düşününce kendime ne kadar malım diye böyle bir konu açtım ki diyorum. Gece de aklıma takıldı zaten. Anlık bur merak ile oldu sonra pişman oldum zaten.

Normalde kullandığımız programlar nasıl yazılıyorsa o şekilde yazılıyorlar. Yani bir bilgisayarın amacı kendisine verilen talimatları işleyip, ortaya çıkan sonucu bize geri sunmasıdır. Bütün programlar bu şekilde çalışır. Eğer programcının amacı iyi ise insanların işini gören yararlı programları zihninde tasarlar ve onu yazar. Ancak amacı kötüyse insanların işlerini yapmayısını engelleyen, bilgisayarlarının çalışma şekillerini bozan, para ve zaman kaybına yol açan zararlı yazılımları zihninde tasarlar ve onu yazar. Yani bir programcı algoritmasını kurabildiği her programı yazabilir. Önemli olan amacı ve niyetidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…