F faik.txt Decapat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6 26 Ekim 2020 #1 Beyler, geçen günlerde bilgisayarıma bir flash takmıştım sonra trojanli olduğunu anladım ama bayağı takılı kaldı sonra malwerbtela taradım hiçbir şey çıkmadı. Şu anda bir güncellemeleri kontrol edeyim dedim "0x80070002 " bu hatayı aldım, ne yapayım?
Beyler, geçen günlerde bilgisayarıma bir flash takmıştım sonra trojanli olduğunu anladım ama bayağı takılı kaldı sonra malwerbtela taradım hiçbir şey çıkmadı. Şu anda bir güncellemeleri kontrol edeyim dedim "0x80070002 " bu hatayı aldım, ne yapayım?
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 26 Ekim 2020 #2 Kaspersky indirip taratın. Bir şey çıkmazsa sistem temizdir, bu da soruna başka bir şeyin kaynaklık ettiği anlamına gelir. Artı 0 Eksi
Kaspersky indirip taratın. Bir şey çıkmazsa sistem temizdir, bu da soruna başka bir şeyin kaynaklık ettiği anlamına gelir.
KS KS F faik.txt Decapat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6 26 Ekim 2020 #3 Kemânkeş- dedi: Kaspersky indirip taratın. Bir şey çıkmazsa sistem temizdir, bu da soruna başka bir şeyin kaynaklık ettiği anlamına gelir. Genişletmek için tıkla... Sorunun virüs olduğu kesin gibi başka her yolu denedim. Artı 0 Eksi
Kemânkeş- dedi: Kaspersky indirip taratın. Bir şey çıkmazsa sistem temizdir, bu da soruna başka bir şeyin kaynaklık ettiği anlamına gelir. Genişletmek için tıkla... Sorunun virüs olduğu kesin gibi başka her yolu denedim.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 26 Ekim 2020 #4 faik.txt dedi: Sorunun virüs olduğu kesin gibi başka her yolu denedim. Genişletmek için tıkla... Kaspersky tam taramasında bir şey çıkmadıysa virüs yoktur. Artı 0 Eksi
faik.txt dedi: Sorunun virüs olduğu kesin gibi başka her yolu denedim. Genişletmek için tıkla... Kaspersky tam taramasında bir şey çıkmadıysa virüs yoktur.