Virüs nereden bulunur?

redheadrekt

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Uzatmadan konuya girmek gerekirse bana virüs lazım. Her türlü virüsü barındıran bir virüs kitlesini bilgisayarıma sokmaya çalışmak istiyorum. Yeni virüs programı alacağım Norton ve Kaspersky arasında kaldım. İkisinin deneme sürümünü kullandım fakat çok titiz olduğum için ikisi de herhangi bir virüs bulamadı. Bende bunları bir sınava tabi tutmak istiyorum. Böyle virüslerin kol gezdiği bir yer lazım bana. Bu tarz siteler, dosyalar nereden bulabilirim? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rastgele bir siteden korsan oyun falan indir. Büyük ihtimal virüslü çıkar zaten
Bu arada, bence bir sınava gerek yok
Bilgisayarında önemli dosyaların varsa Kaspersky, normal bir kullanıcı isen Norton al bence.

Son düzenleme:
Çok önemli dosyalarım yok fakat paranoyaklık fazla olduğu için bilgisayarı güvendiğim bir şeye emanet etmek istiyorum. Sürekli izlenip, takip edilmek, bilgilerinin bir yerlere gitmesi ve özellikle de yabancı sitelere girdiğimde bir huzursuzluk olması beni delirtiyor. Evde ben yokken bilgisayarı kullanan kişinin girdiği yerler, taktığı USB belleklerde cabası! Beni ne pahasına olursa olsun koruyabilecek bir şey lazım. Her ikisini de kuramıyorum diye biliyorum. Bir yolu var mıdır? Norton'a çok ısındım. Her iki programında geçmişi çok iyi. Kararsızım. Bilgisayarımın temiz olduğundan şüphe etmekten sıkıldım artık beni yoruyor. En ufak şeylerde format atmaktan bıktım.

Bilgisayar tehlikeye girebilir fakat sality virüsünü deneyebilirsiniz. Ben zar zor buldum bir yerden. Sanal makinada çalıştırdım, makina açılmıyor Ya da "AviraTools Crack v 1.05" vardı bir aralar, bunu da deneyebilirsiniz. Ama kendi bilgisayarınızda tavsiye etmem. VM Box indirin. Orada deneyin. Bilgisayarı koruyacağım diye bozmayın

Güvendiğim bir programa emanet etmem lazım diyorsan direkt Kaspersky al. Dünyanın en iyi Anti-Virüs programı. Extra birkaç işlevide (Şifreleme falan) istiyorsan Kaspersky Total Security alabilirsin. Yoksa normal Kaspersky Internet Security en düzeyde koruma sağlar. Ama tabi bilgisayarı biraz yoruyor. Gerçek zamanlı koruma ve sürekli tarama yaptığı için. Performans düşüşü garanti olur.
İkinci sırada BitDefender var ama açık söylemek gerekirse 2 senede BitDefender kullandım sanki bilgisayarda program yokmuş gibi. Ne virüs yakaladı (ki USBlerde %99 virüs vardır) nede performans düşüşü oldu.
O yüzden Kaspersky en iyi seçim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…