H hakankorkutan Hectopat Katılım 26 Ocak 2019 Mesajlar 8 9 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar bu gün bi program ile birlikte bir yazılım yüklendi bilgisayarıma. Kaldırmak istediğimde bu hatayı alıyorum.
Arkadaşlar bu gün bi program ile birlikte bir yazılım yüklendi bilgisayarıma. Kaldırmak istediğimde bu hatayı alıyorum.
kerem_34 Kilopat Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 622 Çözümler 6 9 Haziran 2020 #2 Güvenli modda deneyin.
RaZe. Centipat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 275 Çözümler 1 9 Haziran 2020 #3 Bilgisayarınızı güvenli modda başlatıp deneyebilirsiniz, veya Revo unistaller pro ile kaldırabilirsiniz.
Bilgisayarınızı güvenli modda başlatıp deneyebilirsiniz, veya Revo unistaller pro ile kaldırabilirsiniz.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2020 #4 Revo Uninstaller ile kaldırmaya çalışın. Yine bu hatayı alırsanız, Revo'yu kapatmadan, "Advanced" modda tarama yapın ve dosyaları silin.
Revo Uninstaller ile kaldırmaya çalışın. Yine bu hatayı alırsanız, Revo'yu kapatmadan, "Advanced" modda tarama yapın ve dosyaları silin.
an8nim Centipat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4 9 Haziran 2020 #5 Malwarebytes bu antivirüs programı ile kaldırabilirsiniz belki bende de benzer bir sorun vardı bu program ile kaldırdım.
Malwarebytes bu antivirüs programı ile kaldırabilirsiniz belki bende de benzer bir sorun vardı bu program ile kaldırdım.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 9 Haziran 2020 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Gutierrez Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 1.904 Çözümler 9 9 Haziran 2020 #7 Revo Uninstaller Pro çözüm olacaktır.
H hakankorkutan Hectopat Katılım 26 Ocak 2019 Mesajlar 8 9 Haziran 2020 #8 Firehorse MK II dedi: Revo Uninstaller ile kaldırmaya çalışın. Yine bu hatayı alırsanız, Revo'yu kapatmadan, "Advanced" modda tarama yapın ve dosyaları silin. Genişletmek için tıkla... RaZe. dedi: Bilgisayarınızı güvenli modda başlatıp deneyebilirsiniz, veya Revo unistaller pro ile kaldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum kaldırdım
Firehorse MK II dedi: Revo Uninstaller ile kaldırmaya çalışın. Yine bu hatayı alırsanız, Revo'yu kapatmadan, "Advanced" modda tarama yapın ve dosyaları silin. Genişletmek için tıkla... RaZe. dedi: Bilgisayarınızı güvenli modda başlatıp deneyebilirsiniz, veya Revo unistaller pro ile kaldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum kaldırdım