Virüs olmadan telefonun kamerasından izlenebilir miyim?

Cyberbug 2077

Hectopat
Makaleler
1
İyi günler Malwarebytes ve Kaspersky ile neredeyse her gün telefonumu tarıyorum bir şey bulmuyor Avast'tan kamera izinleri verdiğim uygulamalara baktım hepsi normal uygulamalar ve uygulamayı kullanırken kamerama erişebiliyorlar eskiden APK gibi işlerle çok uğraşmıştım ve yine eskiden güvensiz sitelere giriyordum (tam emin değilim) ancak şu anda hem ESET hem Malwarebytes hem Kaspersky hem de Avast'la tarattığımda bir sorun bulmuyor şu anda güvensiz sitelere girmiyorum yine de izlenebilir miyim ve izlendiğimi nasıl fark ederim?

Eger virüs bulmuyorsa sorun olacagini sanmam.

Çok rahatsız oluyorsan ve izlendiğini düşünüyorsan sıfırla telefonu

Korkman gereken daha önemli şeyler var örneğin banka kartını ele geçirebilirler.
Ayrica telefon görüşmelerindeki kişiler hakkında bilgi öğrenip Dolandırıcı mailler atabilirler.

Çok rahatsız oluyorsan ve izlendiğini düşünüyorsan sıfırla telefonu.

Yok o kadar rahatsız olmuyorum sadece merak ettim böyle bir şey mümkün mü diye.

Korkman gereken daha önemli şeyler var örneğin banka kartını ele geçirebilirler.
Ayrica telefon görüşmelerindeki kişiler hakkında bilgi öğrenip dolandırıcı mailler atabilirler.

Hocam virüs yok telefon temiz nasıl banka kartını ele geçirebilirler ki?

Yok o kadar rahatsız olmuyorum sadece merak ettim böyle bir şey mümkün mü diye.

Hocam virüs yok telefon temiz nasıl banka kartını ele geçirebilirler ki?
Yani hocam orada anlattığım virüsler seni izlemekle uğraşmaz daha ciddi şeyler yapar.
Ki zaten öyle virüsler telefonlarda çok yok. Ki taranmış telefon.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…