Virüs olup olmadığı nasıl anlaşılır?

ZeynelSlett

Centipat
Daha fazla  

Ben bundan 3 ay önce virüs indirmiştim yanlışlıkla. 4 kere format attım ama böyle saçma sapan seyler oluyor. Psikolojim bozuldu nasıl anlayacağım olup olmadığını?

Hocam ne oluyor ekran görüntülerinde tam olarak? Virüs olup olmadığını da anti virüslerle taratarak bulabilirsiniz. Kaspersky öneririm.
mesela görev yöneticisinin arkasındaki şey öne gelmiyor diskimde daha 90gb boş yer var ama uyarı geliyor ondan sonra daha demin ekran kartının yazıları kaydı o kadar büyütülecek şeyler değil ama varmı yokmu işte

Hocam resimlerden anlamadım bir şey hepsi windows uygualaması ama virüs taraması için şunu indirin derim.
Malwarebytes Cyber Security for Home & Business | Anti-Malware
anlattım bir önceki yorumumda

Hocam aynı konuyu 2. Kez açıyorsunuz. Fotoğraflardan hiçbir şey anlamayamıyoruz. Virüs uygulamalarında çıkmıyorsa yoktur.

Hocam aynı konuyu 2. Kez açıyorsunuz. Fotoğraflardan hiçbir şey anlamayamıyoruz. Virüs uygulamalarında çıkmıyorsa yoktur.
onda virüs var denildi ama yorum yapılmadı 2. kere ondan açıyorum

Yazdım üstte hocam lütfen okuyalım

Bir s

Onda virüs var denildi ama yorum yapılmadı 2. kere ondan açıyorum.

Yazdım üstte hocam lütfen okuyalım.

Hocam diske yapışan virüs sayısı azaldığı için o kadar endişe etmeyin. Tahminimce şu startmenuexperincehost.exe'yi aradınız Google'da o virüs diye çıkıyor ama Windows'un sıkıntı yok yani.

yok benim diskimde 90gb yer olmasına rağmen hata veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…