Virüs programı dosyaları sildi

JunkiesMage

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma flash disk taktım ve SCR virusü varmış. Bütün programları 112 KB yapmış. Virus programı ile tarattım ve virusleri sildi şu an yerel disk D'de 100 GB dolu gözüküyor ama içinde hiçbir klasör yok. Bu dosyalara ulaşmam mümkün mü arkadaşlar? Lütfen yardım edin. Sistemi geri yükledim fayda etmedi..

D sürücüsünün attribute ayarlarından alt dosya ve klasörleri de dahil ederek görünür yapın(gizliliği kaldırın). Attribute changer tarzı bir add-on ile yapabilirsiniz. Bu şekilde olması gerekir tahmin ettiğim tarzda bir zararlı ise.

Geçmiş olsun, fidye virüsü bulaşmış.
Saçmalamayın.

Sistemi geri yükledim fayda etmedi..
Geri yükleme hiçbir zaman çözüm almadı hala yapıyorsunuz. Bilmeden özellik kullanıyorsunuz biraz öğrenin Windows'u.
Gizli klasörleri ve korunan sistem dosyalarını açarsan dosyalarına ulaşabilirsin belleğinde. Masaüstüne alıp belleği biçimlendir geri belleğe atarsanız sorunsuz kullanırsınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı