Virüs programı önerisi

Ben 5 yıl kullandım hiç böyle bir durumla karşılaşmadım.

Bu bana da göründü ama ciddiye almadım. Reklam olduğu çok belli değil mi?
Bu tür reklamlar veren Bir AV'yi savunmak çok mantıklı değil reklam bile olsa hiç bilmeyen bir kullanıcıyı korkutabilir ayrıca dediğim scareware tanımınada çok uyuyor.

Güzel programlar aslında hocam evet belki ESET, Kaspersky seviyesinde olmasalarda bu tür kendini geliştirmeye çalışan programlara şans verilmeli. Eski bilgisayarlar içinde harika av yazılımları.

BitDefender Kaspersky'dan iyi mi?

Ya ben yıllardır giriyorum bir şey olmuyor algı yapmayın yasa dışı diye ne yapalım yemeyip içmeyip virüs programına parami verelim ufak bir bedelde değil ayrıca size göre ufak olabilir bana göre değil.

Anlıyorum 160 liralık halini crack yüklemek daha mantıklı geliyor bana internette var zaten bedava versiyonu cok işe yaramıyor.

Aslında cracklı antivirüs kullanmanız size müstehak ama ben yine de bilgilendirmemi yapayım. Basit bir google aramasıyla yıllık 30 tl' ye Mcafee, 60 tl' ye Bitdefender, 75 tl' ye Kaspersky lisans buldum. Bu fiyatlar YILLIK fiyatlar. Kaspersky aylık 6-7 tl ye denk geliyor. Aylık 6-7 tl vermemek için kim bilir hangi hackerların botnetine dahil oldunuz Eğitim seviyeniz ne bilemiyorum ama bilgisayarı koruması gereken program için crack kullanmak mantıklı insanların yapacağı bir şey değil. Ücretsiz antivirüs kullanın emin olun daha iyi olur.

Son düzenleme:
Ücretsiz versiyonlarinda kaspersky önde. Ücretli versiyonlarda zaten çoğu iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…