Bitdefender Free var , Kaspersky'nin Security Cloud Free'si var, Avast'ın Free verdiyonları var. Yani evet var çoğu AV'nin bedava versiyonları var. Çünkü çoğu "zararlı yazılımlardan kurtulunmasının ücretsiz olmasını" desteklediğini rivayet ediyor.
Kesinlikle senden kullanım bilgilerini ve virüs verilerini almak gibi bir niyetim yok, çünkü tespit motorunu ve veritabanını genişletmekle ilgilenmiyorum.
Kesinlikle senden kullanım bilgilerini ve virüs verilerini almak gibi bir niyetim yok, çünkü tespit motorunu ve veritabanını genişletmekle ilgilenmiyorum.
Veritabanı eksik ,Bypass edilmesi kolay,Bir sürü blotware'ı ve anlaşmalı program yükleyebiliyor bilgisayarına , aşırı kaynak kullanımı ve kendi kendine sistemine kurulabilme gibi muhteşem özellikleri bence kullanılmaması için yeter 5 neden.
BitDefender Free var, Kaspersky'nin Security Cloud Free'si var, Avast'ın Free verdiyonları var. Yani evet var çoğu Av'nin bedava versiyonları var. Çünkü çoğu "zararlı yazılımlardan kurtulunmasının ücretsiz olmasını" desteklediğini rivayet ediyor.