Virüs programı önerisi

Kaspersky Free benim PC'deki trojeni bulamamıştı Malwarebytes indirip taratınca trojeni bulmuştu

RAM yiyince ne oluyor.

RAM sizin oyun ve diğer programlarınızı anlık hafızasıdır eğer çok fazla RAM yer ise bilgisayarınız yavaşlar, donar oyunlarda 1 FPS alırsınız.

Evet.
Kanka bence BitDefender indirme çok fazla RAM yiyor 1 GB RAM yedi bende
İndirirken 2 GB üstü Bellek istediğini belirtiyor.

RAM sizin oyun ve diğer programlarınızı anlık hafızasıdır eğer çok fazla RAM yer ise bilgisayarınız yavaşlar, donar oyunlarda 1 FPS alırsınız.
Eğer çok ram yerse öyle bir ihtimal yok 1 FPS vs. 4 GB Ram'de.bitdefender gayet akıcı şekilde çalışıyor. Ayrıca o kadar Ram'de yemiyor 300-400 MB yiyor. O bir seferlik bir kullanım.
Kaspersky Free benim PC'deki trojeni bulamamıştı Malwarebytes indirip taratınca trojeni bulmuştu

RAM yiyince ne oluyor.
Çok büyük bir RAM kullanımı yok Ram bilgisayarınızdaki bellek miktarı.

Sen hangi antivirüs programı kullanıyorsun.
Ben Bitdefender kullanıyordum Windows 11'e geçince yüklemedim. Güzel programdır. Kullanabilirsin.

Kaspersky Rus bir firma olduğu için ben şahsen desteklemiyorum
Niye? Ayrıca Rus bir firma Değil Kaspersky İsviçre'de kurulmuş bir firma Başka Antivirüs Programları'da slav menşei'li ESET Slovak, Avast Çek,Malwarebytes Amerikan ülkeye göre mi Av önereceğiz yoksa Sonuçlara Göre mi? Ayrıca "Rehber Yaptım." dediğiniz rehberi de merak ediyorum bu değerlendirme ile nasıl yaptığınızı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…