Virüs Programı Önerisi

FıratG

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Bilgisayarımda bir kaç adet virüs çıktığı için virüs programı kullanma kararı aldım. Ancak basit virüsler reklam gibi virüsler ve bir adet trojen çıktı bu uyarıyı windows defender buldu oradan tarattım ve temizledim ancak sağlam bir virüs programı kullanmak istiyorum, önerebileceğiniz var mı? İnternet siteleri içinde taramalı olursa sevinirim tek bir adet virüs programı kullanmak istiyorum. Tahmin edeceğiniz üzere virüs programları pahalı olabiliyor. G2A'dan key almayı düşünüyorum bir sorun yaratırmı bir yıllık veya üç, dört aylık bir virüs programı etkinleştiricisi kullanmamı önerir misiniz ? Virüs programları hakkında sormak istediğim bir soruda bu tarz programlar bilgisayarın hangi bileşeninden en fazla güç yiyor ? Şimdiden teşekkürler.

Sistemime göre bir program önerirseniz sevinirim. Performans kaybetmek istemiyorum. Enazından oyunlarda. FPS kaybı çok olmaz ise kullanırım sıkıntı olmaz tabikide performans düşsede korunmak her açıdan daha iyidir.
Kendi düşüncemide söylemek istiyorum Kaspersky kullanmayı düşünüyorum ancak performansı etkilermi ayrıca ben kendi sitesinden aldığımda bana kodmu vericek yoksa bana bir cd'mi göndericekler? Ben bilgisayarıma bir yıllık aldım diyelim format atıp tekrar kurabilir miyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Size tavsiyem oyunlarda performansa önem veriyorsanız anti virüs programı kullanmamanız. Onun dışında eğer dikkat ederseniz virüs bulaşma ihmali oldukça az. Ben yaklaşık 4 aydır Anti Virüssüz Windows 10 kullandım yalnızca 1 kez bir adware la karşılaştım onuda 3 adet program kullanarak (Ücretsiz yazılımlar idi) virüsü temizledim. Böylece hem kafam rahat oluyor hemde bilgisayar performansında birşey kaybetmiyorum ki kullansam da muhtemelen pek bir performans kaybı yaşamam sistemim şu şekilde :

AMD FX-8300 3.6 Ghz
8 GB 1600 Mhz Ram
Asus Strix Gaming r7 370 Ekran kartı

Ancak yinede anti virüs programı kullanmıyorum ancak illede kullanmak istiyorum derseniz Kaspersky Anti-Virüs ve Kaspersky İnternet Security 'i öneririm.

İyi günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…