Bilgisayarımda bir kaç adet virüs çıktığı için virüs programı kullanma kararı aldım. Ancak basit virüsler reklam gibi virüsler ve bir adet trojen çıktı bu uyarıyı windows defender buldu oradan tarattım ve temizledim ancak sağlam bir virüs programı kullanmak istiyorum, önerebileceğiniz var mı? İnternet siteleri içinde taramalı olursa sevinirim tek bir adet virüs programı kullanmak istiyorum. Tahmin edeceğiniz üzere virüs programları pahalı olabiliyor. G2A'dan key almayı düşünüyorum bir sorun yaratırmı bir yıllık veya üç, dört aylık bir virüs programı etkinleştiricisi kullanmamı önerir misiniz ? Virüs programları hakkında sormak istediğim bir soruda bu tarz programlar bilgisayarın hangi bileşeninden en fazla güç yiyor ? Şimdiden teşekkürler.
Sistemime göre bir program önerirseniz sevinirim. Performans kaybetmek istemiyorum. Enazından oyunlarda. FPS kaybı çok olmaz ise kullanırım sıkıntı olmaz tabikide performans düşsede korunmak her açıdan daha iyidir.
Kendi düşüncemide söylemek istiyorum Kaspersky kullanmayı düşünüyorum ancak performansı etkilermi ayrıca ben kendi sitesinden aldığımda bana kodmu vericek yoksa bana bir cd'mi göndericekler? Ben bilgisayarıma bir yıllık aldım diyelim format atıp tekrar kurabilir miyim ?