Virüs programı tavsiyesi

McAfee öneririm artık eskisinden çok daha iyi fiyatında ucuz arka planda sessizce çalışıyor hiç sistemin kaynaklarını etkilemiyor.

Ben Windows Defender kullanıyorum ücretsiz.

Ücretsiz olarak Kaspersky Free kullan. Ücretli istersen KIS veya BIS al. Bir de Kaspersky Free kullanırsan tarayıcılara Kaspersky Protect eklentisini kurman çok önemli.

Hafif ve güvenli bir program istersen de Panda Free çok başarılı ve çok hafif bir virüs programı. Ama tabii ki Kaspersky Free kadar başarılı değil.

Benim ne kullandığımı soracak olursan virüs programı kurulu değil; Defender servisleri kapatıldı ve kaldırıldı. Güvenlik duvarı ise tamamen devre dışı bırakıldı. Telemetri sunucuları pasif olarak engellendi. Yani tüm güvenlikten ben sorumluyum. Çünkü Privacy'e önem veriyorum. Güvenliğe katkı sağlaması için çift reklam engelleyici kullandığımı da söyleyim. uBlock Origin ve Adblock Plus.

uBlock Origin ve Adblock Plus.
Birini kullanman yeterli. Her ikisi de aynı kaynakları kullanabiliyor. Daha doğrusu ublock diğerinin filtrelerini kullanıyor zaten. Farklı olsun dersen Adguard deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…