D Dalerados5 Hectopat Katılım 3 Kasım 2015 Mesajlar 11 6 Temmuz 2018 #1 Şuan için en uygun Virus program önerilerinizi bekliyorum.
Melih ALBAYRAK Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 1.871 Makaleler 1 Çözümler 11 6 Temmuz 2018 #2 En iyisi diye birşey yok. Birinin bulduğunu diğeri bulamıyor. Ama en kapsamlısı Kaspersky. Eğer Windows 10 kullanıp güncellemeleri yapıyorsanız Defender kullanmanız yetecektir. Tabi saçma sapan yerlerden indirme yapmıyorsanız.
En iyisi diye birşey yok. Birinin bulduğunu diğeri bulamıyor. Ama en kapsamlısı Kaspersky. Eğer Windows 10 kullanıp güncellemeleri yapıyorsanız Defender kullanmanız yetecektir. Tabi saçma sapan yerlerden indirme yapmıyorsanız.
2 200749 Kilopat Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 4.630 Makaleler 11 Çözümler 32 6 Temmuz 2018 #3 Kaspersky Free.
SemihK28 Decapat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lise Öğrencisi 6 Temmuz 2018 #4 Kaspersky daha mantıklı fakat esed nod32 de olabilir
Yasir Kahraman Hectopat Katılım 4 Temmuz 2018 Mesajlar 320 Çözümler 1 6 Temmuz 2018 #5 Genel Tarama için ComboFix,Kaspersky. Reklam virüsleri için ADWCleaner.
SemihK28 Decapat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lise Öğrencisi 6 Temmuz 2018 #6 Yasir Kahraman dedi: Genel Tarama için ComboFix,Kaspersky. Reklam virüsleri için ADWCleaner. Genişletmek için tıkla... reklam için birde benim önerim var malwarebytes. Bedava kullanım sunuyo çok iyide bir program tavsiye ederim
Yasir Kahraman dedi: Genel Tarama için ComboFix,Kaspersky. Reklam virüsleri için ADWCleaner. Genişletmek için tıkla... reklam için birde benim önerim var malwarebytes. Bedava kullanım sunuyo çok iyide bir program tavsiye ederim
Yasir Kahraman Hectopat Katılım 4 Temmuz 2018 Mesajlar 320 Çözümler 1 6 Temmuz 2018 #7 SemihK28 dedi: reklam için birde benim önerim var malwarebytes. Bedava kullanım sunuyo çok iyide bir program tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Evet onuda kullanmıştım güzel program. ADW yeterli olur diye eklemek istemedim.
SemihK28 dedi: reklam için birde benim önerim var malwarebytes. Bedava kullanım sunuyo çok iyide bir program tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Evet onuda kullanmıştım güzel program. ADW yeterli olur diye eklemek istemedim.
sylvanaswind Hectopat Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 334 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2018 #8 Malware + Defender. 15 yıllık bilgisayar kullanım hayatımdaki en etkili kombo.