Virüs programının bilgisayarı yavaşlatması normal midir ?

Makaleler
34
Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Active Directory - Security Uzmanı
Profil Kapağı
1522600635
Arkadaşlar bilgisayarımda virüs programı yoktu ve aklıma ilk gelen programı indirdim.

Tabi ki Avirayı indirdim. Ama bilgisayar açıldıktan sonra kendine gelme süresi 5 saniye kadar filen uzadı.
Önceden masaüstü gelir gelmez internete girebiliyordum ama şimdik biraz beklemem gerekiyor.
Kaldırmaktan başka çare yok mu ? Bilgisayarımı yavaşlatmadan yüksek koruma sağlayacak başka program yok mu ?

Avira'nın çok kasmaması lazım. 2 bilgisayarımda kullanıyorum. Bilgisayarında antivirüs programı yokken tabi ki hızlı olacak. Ne yüklersen yükle o hızı alamazsın. Avira hız bakımından gayet güzel. Ne yüklersen yükle yavaşlama olacak. Güvenlik arttıkça yavaşlama daha da artacak

Bence normaldir. Her anti-virüs PC kendine gelmeden önce kısa bir tarama yapar. Bu süre anti-virüse göre değişebilir. Mesela ben eskiden Kaspersky kullanıyordum. Bilgisayarın açılması uzun sürüyordu. Şu an Norton kullanıyorum bu süre biraz daha azaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…