Virüs programları yanlış virüs algılıyor

emirhaan052

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda; rav endpoint protection ve McAfee virüs programları var. Rav antivirüs programı PC'yi aldığımda kuruluydu, McAfee virüs programını kendim indirdim bilgisayarı aldığımızda 1 yıllık premium vermişlerdi. 1 haftadır 2 antivirüs programıda saçma sapan şeylerde virüs buluyorlar hatta en son rav antivirüs programı McAfee antivirüs programında virüs olduğunu tespit etti, örneğin Steam'de, BlueStacks'ta vb virüs buluyorlar. Bu olaylar sistem 32 de hoots diye bir dosyaya bir şeyler ekledikten sonra olmaya başladı onunla alakası olabilir mi diye düşünüyorum hiçbir yerdede böyle bir şeyle ilgili bir şey bulamadım.

Dosya Ekleri

• vwHgrXQ8vOn6yxUOX_qYvB-nEDGVIm48i0rGkljUQ=s32-c-mo.png
    2,5 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleyen: Moderatör:
Neden konunuzda bulunan resim accounts.google adresine yönlendiriyor? Yanlışlıkla tıkladım bir de.

Google hesabımın fotosu.
Bir an şüpheli geldi kusura bakmayın. Virüslü dosya paylaştınız sandım.

Mcafee ev için pek uygun bir çözüm değil çeşitli nedenlerden dolayı. Rav'ı bilmiyorum ama onunla ilgili bir bilgi veremeyeceğim.

Arkadaşlar her şeyden habersiz başlangıç uygulamalarına bakarken birden musallat exe diye bir şey gördüm sonra araştırdım ve virüs programları cidden virüs algılıyormuş yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…