Virüs silindikten sonra kesin olarak gider mi?

Yusuf7654321

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma yanlışlıkla trojan içeren bir dosya indirdim, hemen sildim. Taramada bulundu Windows Defender'da silmeyi denedim, kaldırma tamamlanamadı dedi Kaspersky'da taradım tam taramada virüsü bulamadı. Acaba sildiğimde düzeldiği için mi böyle oldu? Yoksa PC'yi formatlamam lazım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Defender'a güven olmaz benim kafam rahat olsun diyosan yapıştırırdım formatı.

Şahsi olarak söylüyorum virüs olmasa bile bilgisayarıma virüslü bir dosya şüpheli birşey indirdiğimi düşünürsem yada anlarsam direk format atardım bence hiç gerek yok boş yere uğraşa.

Bir sorun çıkartmıyorsa silindiğinden emin olmamakla birlikte boş verin bugün çıkmaz 2 gün sonra tararsınız tekrar çıkar. Bu konudaki en iyi program Grid'in software ama pahalı sorun çıkartırsa format atın.

Ne olur ne olmaz bi format at.

Aga o bir saniye bile olsa yeterli açtın kapadın tüm bilgiler uçar bunu bizzat yaşadım ve yaşattım git tüm hesapların şifresini sil ve 2 adımlı doğrulama aç kökten çözüm bu iyi günler diğer yorumları boş ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…