Bilgisayarıma yanlışlıkla trojan içeren bir dosya indirdim, hemen sildim. Taramada bulundu Windows Defender'da silmeyi denedim, kaldırma tamamlanamadı dedi Kaspersky'da taradım tam taramada virüsü bulamadı. Acaba sildiğimde düzeldiği için mi böyle oldu? Yoksa PC'yi formatlamam lazım mı?
Sorunun cevabı konuda gizli. Windows Defender virüsü tespit edip silmiştir çok yüksek ihtimal. Zaten bulduğu gibi size sormadan, direkt olarak karantinaya alır genelde. Kaspersky'da da virüs çıkmıyorsa güvendesiniz.
Bilgisayarıma yanlışlıkla trojan içeren bir dosya indirdim, hemen sildim. Taramada bulundu Windows Defender'da silmeyi denedim, kaldırma tamamlanamadı dedi Kaspersky'da taradım tam taramada virüsü bulamadı. Acaba sildiğimde düzeldiği için mi böyle oldu? Yoksa PC'yi formatlamam lazım mı?
Şahsi olarak söylüyorum virüs olmasa bile bilgisayarıma virüslü bir dosya şüpheli birşey indirdiğimi düşünürsem yada anlarsam direk format atardım bence hiç gerek yok boş yere uğraşa.
Bir sorun çıkartmıyorsa silindiğinden emin olmamakla birlikte boş verin bugün çıkmaz 2 gün sonra tararsınız tekrar çıkar. Bu konudaki en iyi program Grid'in software ama pahalı sorun çıkartırsa format atın.
Aga o bir saniye bile olsa yeterli açtın kapadın tüm bilgiler uçar bunu bizzat yaşadım ve yaşattım git tüm hesapların şifresini sil ve 2 adımlı doğrulama aç kökten çözüm bu iyi günler diğer yorumları boş ver.