Aga o bir saniye bile olsa yeterli açtın kapadın tüm bilgiler uçar bunu bizzat yaşadım ve yaşattım git tüm hesapların şifresini sil ve 2 adımlı doğrulama aç kökten çözüm bu iyi günler diğer yorumları boş ver.
Kardeşim trojen dosyasında format atman nasıl bir çözüm kafanız mı güzel sizin? Trojen açtın anda tüm bilgileri çeker alır eğer açıldı ise sonrasında virüs silindi ise backdoor kapanmaz (virüs yapısına bağlı bu ancak büyük ihtimalle kapanmıcaktır) format son çaredir ancak ilk yapması gereken şey şifre değiştirme olacaktır
Kanka o zaman sıkıntı yok ne olur ne olmaz 2 adımlı doğrulama aç indirdiğin şehler oyun gibi boyutu büyük şeyler ise karar sana kalmış virüs tarama programı neydi PC'deki? Ona göre yorum yapabilirim sana.
Kardeşim trojan dosyasında format atman nasıl bir çözüm kafanız mı güzel sizin? Trojan açtın anda tüm bilgileri çeker alır eğer açıldı ise sonrasında virüs silindi ise backdoor kapanmaz (virüs yapısına bağlı bu ancak büyük ihtimalle kapanmayacaktır) format son çaredir ancak ilk yapması gereken şey şifre değiştirme olacaktır.
Kanka o zaman sıkıntı yok ne olur ne olmaz 2 adımlı doğrulama aç indirdiğin şehler oyun gibi boyutu büyük şeyler ise karar sana kalmış virüs tarama programı neydi PC'deki? Ona göre yorum yapabilirim sana.
Önce Windows Defender ile taradım ama taramadan önce uygulamayı kaldırmıştım sonra o dosyayı buldu kaldırma tamamlanamadı dedi Kaspersky ile taradım tam taramada herhangi bir tehdit bulamadı.
Bilgisayarıma yanlışlıkla trojan içeren bir dosya indirdim, hemen sildim. Taramada bulundu Windows Defender'da silmeyi denedim, kaldırma tamamlanamadı dedi Kaspersky'da taradım tam taramada virüsü bulamadı. Acaba sildiğimde düzeldiği için mi böyle oldu? Yoksa PC'yi formatlamam lazım mı?