Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 7 Ağustos 2022 #11 byte.buster dedi: Hocam bence hiç virüs silindi diye ümitlenmeyin en iyisi formattır ben kendim eğlencesine yazdığım zararlıda exe yi Defender'ın klasörüne yedeğini alıyordum. Genişletmek için tıkla... Her virüs bulaştığında format atmak mantıksız. Virüs silinmiş zaten daha neyin formatını atıyoruz?
byte.buster dedi: Hocam bence hiç virüs silindi diye ümitlenmeyin en iyisi formattır ben kendim eğlencesine yazdığım zararlıda exe yi Defender'ın klasörüne yedeğini alıyordum. Genişletmek için tıkla... Her virüs bulaştığında format atmak mantıksız. Virüs silinmiş zaten daha neyin formatını atıyoruz?
byte.buster Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.789 Çözümler 22 7 Ağustos 2022 #12 Saqot dedi: Her virüs bulaştığında format atmak mantıksız. Virüs silinmiş zaten daha neyin formatını atıyoruz? Genişletmek için tıkla... Virüsün silindiğini tam olarak bilemessin güvende olmak için format şart bana göre.
Saqot dedi: Her virüs bulaştığında format atmak mantıksız. Virüs silinmiş zaten daha neyin formatını atıyoruz? Genişletmek için tıkla... Virüsün silindiğini tam olarak bilemessin güvende olmak için format şart bana göre.