simoncuk Femtopat Katılım 26 Mart 2024 Mesajlar 6 1 Nisan 2024 #1 Merhaba bilgisayarımda her açılışında CMD'nin 1 kac saniyelıgıne açılıp kapanması ve sonrasında Chrome'dan reklamlar cıkması yuzunden vırus oldugunu dusunuyorum. Nasıl temızlıyebılırım?
Merhaba bilgisayarımda her açılışında CMD'nin 1 kac saniyelıgıne açılıp kapanması ve sonrasında Chrome'dan reklamlar cıkması yuzunden vırus oldugunu dusunuyorum. Nasıl temızlıyebılırım?
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.849 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #2 Malwarebytes indir tarama yap.
simoncuk Femtopat Katılım 26 Mart 2024 Mesajlar 6 1 Nisan 2024 #3 Kaspersky'da yaptım System Memory de trojan gosterıyor sılmıyor ne yapabilirim?
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.718 Çözümler 26 1 Nisan 2024 #4 simoncuk dedi: Merhaba bilgisayarımda her açılışında CMD'nin 1 kac saniyelıgıne açılıp kapanması ve sonrasında Chrome'dan reklamlar cıkması yuzunden vırus oldugunu dusunuyorum. Nasıl temızlıyebılırım? Genişletmek için tıkla... Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com Çevrimiçi Zararlı Yazılım Tespiti | ESET ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir. www.eset.com Bu ikisi canını okur.
simoncuk dedi: Merhaba bilgisayarımda her açılışında CMD'nin 1 kac saniyelıgıne açılıp kapanması ve sonrasında Chrome'dan reklamlar cıkması yuzunden vırus oldugunu dusunuyorum. Nasıl temızlıyebılırım? Genişletmek için tıkla... Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com Çevrimiçi Zararlı Yazılım Tespiti | ESET ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir. www.eset.com Bu ikisi canını okur.
simoncuk Femtopat Katılım 26 Mart 2024 Mesajlar 6 1 Nisan 2024 #5 simoncuk dedi: Kaspersky'da yaptım System Memory de trojan gosterıyor sılmıyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bunun icin ne yapmalıyım peki.
simoncuk dedi: Kaspersky'da yaptım System Memory de trojan gosterıyor sılmıyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bunun icin ne yapmalıyım peki.
13Genco Hectopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #6 simoncuk dedi: Bunun icin ne yapmalıyım peki. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes indir tarama yap geç.
simoncuk dedi: Bunun icin ne yapmalıyım peki. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes indir tarama yap geç.