eymen.dll Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 934 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #1 Bir program indirdim, yönetici olarak kurdum, ardından Yandex yüklendi. Ben de denetim masasından silmek istedim ama program yok. Programı dosya yöneticisinden sildim. Ne yapmalıyım? Kaspersky de virüs algılamadı kurarken. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2025
Bir program indirdim, yönetici olarak kurdum, ardından Yandex yüklendi. Ben de denetim masasından silmek istedim ama program yok. Programı dosya yöneticisinden sildim. Ne yapmalıyım? Kaspersky de virüs algılamadı kurarken.
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 7.008 Makaleler 2 Çözümler 1.763 Yer İstanbul 30 Mayıs 2025 #2 Kurulum aşamasında Yandex'i de indir şeklinde bir ibare mevcuttur, onun tikini kaldırmamışsınız. Bir problem yok, virüs de algılanmamış zaten.
Kurulum aşamasında Yandex'i de indir şeklinde bir ibare mevcuttur, onun tikini kaldırmamışsınız. Bir problem yok, virüs de algılanmamış zaten.
eymen.dll Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 934 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #3 ama program sıkıntı virüslü bir program ben bir formatlayayım sağolun