Geçen Windows sürem doluyormuş bildirim geldi, çakma key generator ararken bilgisayara virüs soktum gibi bir şey oldu. Kendimce müdahale ettim ama bilgisayar bazen kasmaya başladı. Görev yöneticisinde ise Chrome %100 CPU kullanıyor gözüküyor.
Siz farkında olmadan inen zararlı yazılımlardan korunmak için, Tarayıcınızda İndirmelerin her seferinde sor seçeneğini aktif edin.
chrome://settings/downloads
Windows Defender ile tam tarama yaptım 1 virüs buldu onuda sildim. Program iPhone X Kazan ve Adult bişeyler adı altında uygulamalar yüklemişti kapattım bilgisayarı direk daha geliyordu uygulamalar yoksa Bu arada 35TL'lik OEM KEY sorun değil de bunu format atınca birdaha kullanamıyacakmışım o saçma anladığım kadarıyla ?
Bu çıkarımıma ''TEK KULLANIMLIKTIR'' uyarısını okuyarak vardım ama böyle değildir muhtemelen.
Bu çıkarımıma ''TEK KULLANIMLIKTIR'' uyarısını okuyarak vardım ama böyle değildir muhtemelen.
OEM anahtarları Anakarta gömülü olarak çalışır. Anakartın değişmediği sürece o Anahtarı kullanabilirsin.
Mesela Windows 10 Home sürümünün anahtarını aldın. Windows 10 Home sürümüne Temiz kurulum yaptığın sürece kullanabilirsin.