Virüs şüphesi nasıl giderilir?

Diaz Smith

Centipat
Yer
İspanya
Daha fazla  
PC'yi Malwarebytes ile taradım, bir şey çıkmadı sonraki gün taradım, trojan buldu sildim. Sizce var mıdır hala? Taradım şu an bir şey çıkmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Norton Power Eraser, Kaspersky virüs tarayıcı uygulamalarını da kullanın. Bunlar da bulamazsa bu şüphenizi sadece format atmak yok eder. Lakin bu iki tarayıcıdan kaçan bir virüs ben daha göremedim.

Norton Power Eraser, Kaspersky virüs tarayıcı uygulamalarını da kullanın. Bunlar da bulamazsa bu şüphenizi sadece format atmak yok eder. Lakin bu iki tarayıcıdan kaçan bir virüs ben daha göremedim.
Tarayıcı derken hocam? Tarayıcı Chrome'dir. Kaspersky antivirüs grubuna girer.

PC'yi Malwarebytes ile taradım, bir şey çıkmadı sonraki gün taradım, trojan buldu sildim. Sizce var mıdır hala? Taradım şu an bir şey çıkmadı.
Kaspersky ve malwarebytes indirirn onlar bulamadıysa içiniz rahat olsun. Sonra içiniz rahat etmezse çak formatı.

Hocam bazı av firmaları sadece bilgisayarınızı tarayan, anlık koruma sağlamayan ve bilgisayarınızı tarayan ücretsiz tarayıcı uygulamaları sunar. Bahsettiğiniz bir web tarayıcısıdır.
Tarayıcı derken hocam? Tarayıcı Chrome'dir. Kaspersky antivirüs grubuna girer.

av(Antivirüs)*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…