NoobEller Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.947 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2020 #11 Murat5038 dedi: HDsentinelden gelişmişi diyorsan gerek yok. Sağlık yeterli. Taramayı yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Merhaba anlık olarak %99'a ulaştı yandaki ne? Bilmediğim için tıklamıyorum. Virüs bulduğundan bahsediyor galiba. Restart için tıklayın diyor. Tarama bitmediği için tıklamak istemedim. Ne yapmalıyım? Cevap verebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2020
Murat5038 dedi: HDsentinelden gelişmişi diyorsan gerek yok. Sağlık yeterli. Taramayı yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Merhaba anlık olarak %99'a ulaştı yandaki ne? Bilmediğim için tıklamıyorum. Virüs bulduğundan bahsediyor galiba. Restart için tıklayın diyor. Tarama bitmediği için tıklamak istemedim. Ne yapmalıyım? Cevap verebilir misiniz?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 8 Kasım 2020 #12 Tarama bittiğinde tıklayabilirsin. Tıklamasan bile Windows açılışında sizi uyaracaktır tekrar.