T tpl Megapat Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2016 #1 Arkadaşlar virüs trojan, spyware, adware gibi zararlı virüsleri temizleyecek sağlam program lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2016
MertK58 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2016 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2016 #2 Malwarebytes tavsiye ederim.
Emre Kağan Kilopat Katılım 30 Temmuz 2016 Mesajlar 439 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2016 #3 Emsisoft Emergency Kit: http://dl.emsisoft.com/EmsisoftEmergencyKit.exe
fullmetal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 1 Çözümler 7 20 Kasım 2016 #4 Büyük ihtimalle hepimiz kendi kullandığımız programları yazacağız buraya. Yıllardır kullanıyorum ve bir sıkıntısını gormedim. Onun için Nod32 tavsiye ederim.
Büyük ihtimalle hepimiz kendi kullandığımız programları yazacağız buraya. Yıllardır kullanıyorum ve bir sıkıntısını gormedim. Onun için Nod32 tavsiye ederim.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 21 Kasım 2016 #5 Kaspersky Total Security. Evet klişedir ama gelenektir. Best choice'dur. Tabii yanında da Malwarebytes Anti-Malware. Ve lütfen premium ve legal yazılımlar kullanın.
Kaspersky Total Security. Evet klişedir ama gelenektir. Best choice'dur. Tabii yanında da Malwarebytes Anti-Malware. Ve lütfen premium ve legal yazılımlar kullanın.
DiCapri0 Hectopat Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2016 #6 Bitdefender'ın deneme sürümünü indirip deneyebilirsin.
E excess Hectopat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 278 5 Aralık 2016 #7 Amaç sadece zararlı yazılımları temizlemekse, Emsisoft Emergency Kit öneririm. Emsisoft Free Emergency Kit: Portable malware scanner | Free removal of Viruses, Bots, Spyware, Keyloggers and Trojans Ama, derseniz sistemim kale gibi korunsun o zaman Norton Security öneriyorum. Fiyatı fazla gelirse Bitdefender'da kullanabilirsiniz. Zaten Norton ve Bitdefender çoğu testte kafa kafaya gidiyorlar. Ama son yıllarda Norton Security daha çok ödül kazandı ve daha iyi bir güvenlik yazılımı. Zaten kullanırsanız daha iyi anlarsınız. İncelemek isteyenler için; The Best Computer Protection Software of 2016 AV-TEST – The Independent IT-Security Institute Symantec Norton Security Deluxe (2017) 2016's best antivirus & best free antivirus for PC and laptop UK
Amaç sadece zararlı yazılımları temizlemekse, Emsisoft Emergency Kit öneririm. Emsisoft Free Emergency Kit: Portable malware scanner | Free removal of Viruses, Bots, Spyware, Keyloggers and Trojans Ama, derseniz sistemim kale gibi korunsun o zaman Norton Security öneriyorum. Fiyatı fazla gelirse Bitdefender'da kullanabilirsiniz. Zaten Norton ve Bitdefender çoğu testte kafa kafaya gidiyorlar. Ama son yıllarda Norton Security daha çok ödül kazandı ve daha iyi bir güvenlik yazılımı. Zaten kullanırsanız daha iyi anlarsınız. İncelemek isteyenler için; The Best Computer Protection Software of 2016 AV-TEST – The Independent IT-Security Institute Symantec Norton Security Deluxe (2017) 2016's best antivirus & best free antivirus for PC and laptop UK
Murataru Hectopat Katılım 1 Kasım 2016 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2016 #8 Kaspersky den şaşma bence.Bende yıllardır Kaspersky kullanıyorum ve gayette memnunum.